Hoe gaat dit in z’n werk:

Vluchtbegeleider zijn is met recht: kleine moeite, groot gebaar! Het kost u niks en terwijl u nog na geniet van uw zonnige vakantie, helpt u een hond een zonnige toekomst tegemoet.
Als u u opgeeft als vrijwillig vluchtbegeleider doen wij de rest.

Als u een reis met het vliegtuig maakt, kan u u opgeven om tijdens uw reis vluchtbegeleider te zijn voor een hond. Na uw aanmelding zorgt MJM Dogs Foundation voor een match, op het traject waarop u vliegt. Wij nemen contact op met desbetreffende persoon waar de hond(en) vandaan komen,  en zorgen (na uw instemming) voor uitwisseling van de contactgegevens. Hierna heeft u rechtstreeks contact met de desbetreffende persoon over de voortgang van zaken.

MJM Dogs Foundation boekt de hond op de vlucht, de persoon waar de hond(en) vandaan komen zorgt voor de nodige vaccinaties, chip en zorgt dat het dier gezond is en voorzien van een geldig paspoort. Vrijwilligers van de persoon waar de hond(en) vandaan komen, brengen het dier naar het vliegveld in een geschikte, toegestane transportbox. Zij helpen met het inchecken van de hond op de luchthaven. Hierna helpen de vrijwilligers u om het dier(en) door de douane heen te krijgen. Uiteraard worden alle kosten voor vliegreis van de hond door de MJM Dogs Foundation betaald.

Als u arriveert op het vliegveld van uw eindbestemming brengen medewerkers van de luchthaven het dier / de dieren naar de plaats waar u ook uw koffers ophaalt. U verzamelt dier(en) en koffer(s) en gaat van de bagage-hal naar de aankomsthal. In de bagage-hal wordt u verwelkomt door vrijwilligers van MJM Dogs Foundation. Meestal zijn ook de nieuwe “adoptie ouders” van de hond al op de luchthaven. Zij nemen het vanaf hier weer van u over en zorgen dat de hond naar zijn/haar nieuwe huis of opvangadres wordt gebracht.

Uw ziet: alles wordt geregeld. Het kost u geen geld en weinig moeite. Uw inzet levert echter een hoop: een hoopvol leven voor een dier.

Wilt u u opgeven vul dan dit Contact Formulier in onder het kopje vlucht begeleider, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Translate »