Beste Adoptanten,

Hierbij een oproep.
Ik loop heel erg vast met het overdragen van honden en katten die geadopteerd zijn in het jaar 2014, 2015 en 2016.
Mail adressen kloppen niet en komen niet aan.
Ik krijg geen reactie terug of niks ondertekend terug.
Ik heb diverse manieren geprobeerd maar ik kom er niet uit.
Dus wil ik u nu vragen als u uw viervoetertje overgedragen willen hebben het contract te ondertekenen en via de mail naar info@mjmdogsfoundation.nl te mailen zodat als ik dan de handtekening zet het goed aankomt en we het beide ontvangen. Dit geld natuurlijk alleen voor de dieren die gecastreerd of gesteriliseerd zijn natuurlijk!
Ook de mensen die in het jaar 2017 een diertje via ons hebben geadopteerd mogen het ook op deze manier doen.
Ik zou anders geen manier meer weten om het nog anders te proberen.
Mijn dank is groot en hopelijk kunnen we een hoop diertjes overdragen.

Wel wil ik iedereen bedanken die het wel allemaal netjes hebben afgerond.

Mvg, Melinda

Tags:

Comments are closed

Translate »