Beginpagina » Wij hebben al een baasje » Onze geplaatste honden.

Caya *ADOPTED*

Caya is een hele lieve meid van ongeveer 1,5 jaar. Zij is gevonden op straat door een hele lieve vrouw nadat ze een nood oproep kreeg van iemand daar op het eiland. Die mevrouw is gaan kijken bij Caya. En inderdaad ze had het niet overleefd zonder haar hulp. Niet alleen omdat de dreiging voor vergiftigen enorm was, (ze maakte een zooi van alle vuilnisbakken, doordat ze honger had), maar ook omdat ze meer dan 200 teken heb verwijderd bij haar. In het begin was ze vreselijk bang en schuchter, en ze heeft dan ook 2 dagen bij haar gezeten om haar te vangen. Maar na een hoop geduld werd dit beloont, omdat ze eten naast haar neer had gelegd. Caya is een Kretenzer (jachthond). Ze is gevlucht, of gedumpt. Deze lieve mevrouw is met haar naar de dierenarts geweest en die zei dat ze in hele goede gezondheid was, maar alleen als hij een beetje op haar middenrif drukte, dan deed het pijn bij haar. We vermoeden dat ze vreselijk geschopt is. Daarnaast had ze wonden in haar oren. Die leken heel erg op uitgedrukte sigaretten peuken, ook de dierenarts vond dit. Desondanks al deze ellende is ze goed van vertrouwen en vreselijk lief. Ze is gek op knuffelen. Een beetje schuchter nog wel, maar dat is zo over als ze door heeft dat je haar ook echt lekker aanhaalt en wilt knuffelen. Ze zou ideaal zijn voor iemand die lekker de tijd heeft en van lekker wandelen houdt. Het liefst niet met hele kleine kinderen, maar met kinderen vanaf een jaar of 12 geen probleem. Het is niet de kinderen die ze niet leuk vind, maar de drukte. Ze moet nog wat rust hebben, om te leren dat het echt allemaal goed is. Het is geen probleem hond, of bijt hond of blaf hond of schrik hond. Ze is heel rustig. Ze geniet nu van het leven en van de aandacht. Ze kent het verschil nu, en ze neemt het er heerlijk van. Iemand die ook deze tijd voor haar heeft, heeft een wereldmeid aan haar. Ze is iets boven de knie met het lichaam, kop komt op het midden van de bovenbeen. Ze heeft hele leuke gezellige oren. Mag je ook gewoon lekker aan zitten. Aandacht is aandacht! Ze is nog wat magertjes, maar is goed aangekomen. Ook doordat de teken weg zijn. Caya verblijft nog in Griekenland / Kreta en kan over komen bij reservering. Ze is gevaccineerd, behandeld tegen wormen en vlooien ook heeft ze een chip en neemt haar paspoort mee.
1522141_10152643279733567_758938320894696216_n.jpg

Varys * ADOPTED *

Varys is een jongen die 20-12-2013 geboren is. Hij werd gevonden bij de bergen in Griekenland. Varys is heel erg lief, houd heel erg van mensen die met hem spelen en die hem gezelschap houden. Wij verwachten dat hij zo een 30 kilo gaat wegen als hij ouder is ( middel/groot ). Varys is gevaccineerd, ontwormt en ontvlooid ook heeft hij een chip. Hij is 16-04-2014 in Nederland aangekomen en heeft zijn paspoort meegenomen.
Varys3.jpg

Raisa * ADOPTED *

Dit is een heel mooi meisje Raisa genaamd. Raisa is een kruising met een griffon van ongeveer 6 maandjes jong. Raisa is gevonden in de bergen in Griekenland. Ze word een middel maat hondje. Raisa is heel erg lief en charmant en houd heel erg van de gezelschap van de mensen. Ze is heel erg sociaal, ze is eventueel eind april klaar om naar Nederland te komen bij reservering. Ook word Raisa gesteriliseerd binnenkort. Ze is dan gevaccineerd, gechipt, ontwormt en ontvlooid en neemt haar paspoort mee.
20140620_004132_resized.jpg

Al (Sammie)*ADOPTED*

Dit is Al een jongen van 2,5 maand jong. Hij werd gevonden met zijn zusjes in een stuk karton in de middle of nowhere in Griekenland. Al zal een midden formaat hondje worden ongeveer 15 kilo. Hij voelt zich echt verlaten en als hij mensen ziet wil hij juist heel erg knuffelen en spelen. Als u Al wilt reserveren kan dat maar Al kan eind mei pas naar Nederland komen aangezien hij nu nog zijn vaccinatie traject af moet maken. Als hij naar Nederland komt is hij gevaccineerd, gechipt, tegen wormen en vlooien behandeld en neemt dan ook zijn paspoort mee.
10246809_626627710757570_8226741220472082633_n.jpg

Shae *ADOPTED*

Shae is een meisje van 4 maanden jong. ( zusje van Varys die al geadopteerd is) Zij werd gevonden bij de bergen in Griekenland. Shae is heel erg lief, houd heel erg van mensen die met haar willen spelen en die haar gezelschap houden. Wij verwachten dat zij zo een 30 kilo gaat wegen als zij ouder is ( middel/groot ). Shae is gevaccineerd, ontwormt en ontvlooid ook heeft zij een chip en neemt haar paspoort mee.
1798782_599045503515791_191761419_n.jpg

Melio *ADOPTED*

Dit lieve meisje is Melio. Zij is 2 jaar oud en verblijft in Griekenland bij een vrouw thuis. Melio is een kruising met een labrador met een hart van goud. Het is een rustige hond en erg lief. Ze kan met honden en is geweldig lief tegen kinderen. Katten vind ze niet zo leuk. Ze heeft de groote van labrador. Melio heeft al haar vaccinaties gehad en kan bij reservering naar Nederland komen. Ook neemt ze haar paspoort mee en heeft ze een chip. Ontwormd en ontvlooid. Melio is ook gesteriliseerd (90) euro komt bovenop de adoptieprijs. Het is daar aanzienlijk goedkoper om te doen en contract verplicht. Naar het weekeind komen er nieuwe foto's
melio.jpg

Aramis *ADOPTED*

Ik ben Aramis ik ben een teefje en ik ben 10-02-2014 geboren. Ik ben gevonden langs een grote weg in Griekenland, ik ben aan de ketting gelegt op een veldje dichtbij de mevrouw die mij gevonden heeft zodat ze mij kon verzorgen. Ik ben wel al gelijk behandeld tegen vlooien en wormen. Ik kan bij kinderen, katten en andere honden. Aramis is sind 06-06-2014 in Nederland en verblijf in de opvang te Assendelft. Aramis is gevaccineerd,gechipt,tegen vlooien en wormen behandeld en heeft haar paspoort meegenomen.
10248879_10152314200368567_576127581_n (1).jpg

Portos *ADOPTED*

Ik ben Portos Wij zijn de 3 musketiers en we zijn met z`n drieën gevonden langs een grote weg. Nu liggen we voor nood aan een ketting in een open veld dit is ook verre van ideaal maar anders worden we net zoals een van de pups doodgereden. Wij zijn alle 3 reutjes.(mijn 2 andere broertjes zie andere advertenties) We zijn wel al gelijk behandeld tegen vlooien en wormen. Ook zal er eerdaags begonnen worden aan ons vaccinatie traject en het zal dan ook een maand gaan duren voor we naar Nederland mogen. Onze leeftijd wordt geschat tussen de 2-3 maand jong. Wij zullen dan ook door onze jonge leeftijd straks bij kinderen andere honden en katten kunnen . Als u een van ons dus wilt reserveren zal u even geduld moeten hebben. Wanneer we naar Nederland komen zijn we gevaccineerd,gechipt, tegen vlooien en wormen behandeld en nemen we ons paspoort mee.
10312174_10152314211813567_1769592009_n.jpg

Athos *ADOPTED*

Ik ben Athos ik ben een reutje en ik ben 10-02-2014 geboren. Ik ben gevonden langs een grote weg in Griekenland, ik ben aan de ketting gelegt op een veldje dichtbij de mevrouw die mij gevonden heeft zodat ze mij kon verzorgen. Ik ben wel al gelijk behandeld tegen vlooien en wormen. Ik kan bij kinderen, katten en andere honden. Ik ben een echte knuffelkont. Athos is sind 06-06-2014 in Nederland en verblijf in de opvang te Haarlem. Athos is gevaccineerd,gechipt,tegen vlooien en wormen behandeld en heb mij paspoort meegenomen.
20140612_203656_resized.jpg

Maya *ADOPTED*

Dit meisje heet maya. Zij woont nu nog in Griekenland en is 4,5 maanden jong. Maya word nu opgevangen bij een lief gezin. Zij woont daar samen met andere honden, katten en kinderen. Maya word een grote medium, dus een flat is geen optie. Maya is een rustige lieve pup die prima in een gezin kan. Zij is al klaar met haar vaccinaties en direct beschikbaar voor adoptie. Maya komt over bij reservering en is dan gechipt en neemt haar paspoort mee. Ook heeft zij haar vaccinaties gehad. Ontwormd en ontvlooid.
maya.jpg

Bo *ADOPTED*

Dit is Bo. Bo is nu 8 weekjes oud en verblijft in Griekenland. Hij is op koningsdag gevonden toen de straathonden gevoerd werden. Bo is heel erg ziek geweest. Zat vol met wormen en had het zwaar met overleven. Hij heeft nu een kuurtje gekregen van de dierenarts en hij word met de dag weer actiever. Het is een lieve rustige pup. Houd van knuffelen en kan met alle andere dieren opschieten. Zo te zien word het een kruising labrador/golden retriever dus een vrij grote hond. Een flat is niet echt geschikt voor hem, een tuintje is ideaal. Bo zou prima in een gezin kunnen. Wie Bo wil reserveren, zal nog even geduld moeten hebben. Hij is nog niet klaar met zijn vaccinatietraject. Bo komt over bij reservering en heeft dan een paspoort. Hij is gechipt, ontwormd en ontvlooid.
bo 3.jpg

Fred *ADOPTED*

Dit is Fred een reu van 10-06-2012. Fred kwam als zwerfhond opdagen in de straten van Griekenland. Fred is een slachtoffer geworden van mensen die een hond hebben aangeschaft en na een tijdje de straat op hebben gezet. Hij is eerder geadopteerd geweest via ons maar zijn baasje kon wegens ziekte niet meer voor hem zorgen. Fred is 29-09-2015 gecastreerd. Fred is een kleine Griffon en weegt 16 kilo. Hij is heel erg sociaal, vriendelijk en kan met andere honden, katten en kinderen. Fred is hij gevaccineerd, gechipt en tegen wormen en vlooien behandeld. Ook heeft hij een paspoort.
20140610_202743_resized.jpg

Irma *ADOPTED*

Dit is Irma. Zij is 1,5 jaar en verblijft in Griekenland. Irma is een ingewikkeld verhaal, maar de huurder van het huis heeft de zorg op haar genomen, omdat de eigenaren van het huis haar verwaarloosde en aan haar lot over liet. Zij is dringend op zoek naar een nieuw huisje. Irma is een lieve maar zeer slimme hond. Er is een filmpje van haar op aanvraag. Daar is op te zien dat ze terug kletst tegen je (hondentaal uiteraard). Zij vind alles lief en leuk. Een ontzettende knuffelaar. Ze is een middelmaat hondje. Katten. kinderen en andere honden geen probleem. Irma word goed gesocialiseerd en loopt mooi mee aan de lijn. Zij kan overkomen bij reservering en neemt dan haar paspoort mee. Ook heeft zij een chip en is ze ontwormd en ontvlooid.
10273558_10200800994626123_1801871787699514645_n.jpg

Bowie *ADOPTED*

Bowie een reutje geboren december 2013. Hij is een echte knuffelkont. Vanwege dat Bowie nogal springerig en onstuinig is denken we dat het beter is om Bowie bij de iets wat oudere kinderen te plaatsen. Verder loopt hij goed mee aan de riem en luisterd volgens de vorige adoptant goed. Bowie kan bij andere honden en katten. Hij verblijft in de opvang te Rotterdam. Bowie is gevaccineerd,gechipt en heeft een paspoort.
10660672_720897691292700_814290369_n.jpg

Marios *ADOPTED*

Dit vriendelijke mannetje is Marios. Hij is gered van mensen die niet goed voor hem waren. Hij verblijft in Griekenland. Marios wordt daar gecastreerd. Marios is 2,5 jaar en een echte knuffelaar. Ondanks dat hij niet zo goed behandelt is vetrouwd hij de mens nog. Hij is en blijft klein en weegt rond de 7-8 kilo. Hij kan met alles en iedereen even goed overweg en kan dus overal geplaatst worden. Hij is verder helemaal klaar met zijn vaccinaties. Marios kan overkomen bij reservering en neemt dan zijn paspoort mee. Hij is gechipt en gevaccineerd. Ontwormd en ontvlooid.
1506422_723962524302555_857599601_n.jpg

Brandi *ADOPTED*

Dit is Brandi hij is een jongen van 3,5 maand jong. hij is samen met zijn broertjes en zusjes achter gelaten op een schoolplein in een kartonnen doos. Ze waren 1 maand oud toen ze werden gevonden. Ze verblijven nu bij iemand in Griekenland/ Thessaloniki in een hele grote tuin. Brandi kan met andere honden. Katten en kinderen hebben ze daar niet dus kunnen wij ook niet goed beoordelen maar ze zijn nog erg jong dus wij denken dat dit nog wel te leren valt. Brandi zal een medium formaat hondje worden. Brandi komt over bij reservering en is gevaccineerd, gechipt, tegen wormen en vlooien behandeld en neemt zijn paspoort mee.
10374141_244405855766600_1447520112_n.jpg

Mandy *ADOPTED*

Dit is Mandy zij is een meisje van 3,5 maand jong. Zij is samen met haar broertjes en zusjes achter gelaten op een schoolplein in een kartonnen doos. Ze waren 1 maand oud toen ze werden gevonden. Ze verblijven nu bij iemand in Griekenland/ Thessaloniki in een hele grote tuin. Mandy kan met andere honden. Katten en kinderen hebben ze daar niet dus kunnen wij ook niet goed beoordelen maar ze zijn nog erg jong dus wij denken dat dit nog wel te leren valt. Mandy zal een medium formaat hondje worden. Mandy komt over bij reservering en is gevaccineerd, gechipt, tegen wormen en vlooien behandeld en neemt haar paspoort mee.
10346743_244406499099869_803812816_n.jpg

Xena *ADOPTED*

Dit is Xena zij is een meisje van 3,5 maand jong. Zij is samen met haar broertjes en zusjes achter gelaten op een schoolplein in een kartonnen doos. Ze waren 1 maand oud toen ze werden gevonden. Ze verblijven nu bij iemand in Griekenland/ Thessaloniki in een hele grote tuin. Xena kan met andere honden. Katten en kinderen hebben ze daar niet dus kunnen wij ook niet goed beoordelen maar ze zijn nog erg jong dus wij denken dat dit nog wel te leren valt. Xena zal een medium formaat hondje worden. Xena komt over bij reservering en is gevaccineerd, gechipt, tegen wormen en vlooien behandeld en neemt haar paspoort mee.
10361080_244406729099846_1266763285_n.jpg

Rocky *ADOPTED*

Dit is Rocky hij is een jongen van 3,5 maand jong. hij is samen met zijn broertjes en zusjes achter gelaten op een schoolplein in een kartonnen doos. Ze waren 1 maand oud toen ze werden gevonden. Ze verblijven nu bij iemand in Griekenland/ Thessaloniki in een hele grote tuin. Rocky kan met andere honden. Katten en kinderen hebben ze daar niet dus kunnen wij ook niet goed beoordelen maar ze zijn nog erg jong dus wij denken dat dit nog wel te leren valt. Rocky zal een medium formaat hondje worden. Rocky komt over bij reservering en is gevaccineerd, gechipt, tegen wormen en vlooien behandeld en neemt zijn paspoort mee.
10357954_244407755766410_569690187_n.jpg

Luca *ADOPTED*

Dit is Luca een reutje van maart 2014 . Gevonden bij een prullenbak in het oude Hersonissos. Daar verbleef ook zijn moeder zij is een originele Rotweiler. Luca is een vrolijke pup die nu al een karaktertje heeft en niet bang is. Hij is bij de dierenarts geweest en deze zei dat hij gezond is. Ook is hij tegen vlooien en wormen behandeld. Eerdaags wordt met zijn vaccinatie traject begonnen. Aangezien zijn moeder een Rotweiler is verwachten we eerst dat het een grote jongen zou worden maar we denken nu dat het bij een medium formaat zal gaan blijven. Wanneer u hem wilt reserveren zal u wel even geduld moeten opbrengen omdat hij eerst klaar moet zijn met zijn vaccinatie traject voor hij mag reizen. Als hij overkomt is hij gevaccineerd,tegen vlooien en wormen behandeld,gechipt en neemt hij zijn paspoort mee.
10426149_10152613570268567_5473946290825736654_n.jpg

Cookie *ADOPTED*

Dit is Cookie het broertje van Bisco (zie andere advertentie). Cookie is een jongetje geboren in maart 2014. Hij lijkt erg op een beagle. Hij werd een week geleden gevonden op Patmos in het dorp Kambos. Cookie liep samen met zijn broertje op een weg in een gebied waar vorig jaar soort gelijke hondjes gevonden waren. Dus ze vermoeden dat er iemand daar deze hondjes 'fokt' en ze daarna op de weg dumpt. Gelukkig zijn ze gelijk overgedragen aan Monde Cane en word er goed voor ze gezorgd in het asiel (shelter). Cookie is een ontzettende lieve pup en rustig, hij houd ook erg van knuffelen. Ook is hij gek op mensen en andere honden, niet schuw of bang. Als u Cookie wilt reserveren zal u wel nog even geduld moeten hebben vanwege dat hij zijn vaccinatie traject nog moet afmaken wil hij mogen reizen. Cookie komt over bij reservering en is dan gevaccineerd, gechipt tegen wormen en vlooien behandeld en neemt zijn paspoort mee.
157.JPG

Bisco *ADOPTED*

Dit is Bisco het broertje van Cookie (zie andere advertentie). Bisco is een jongetje geboren in maart 2014. Hij lijkt erg op een beagle. Hij werd een week geleden gevonden op Patmos in het dorp Kambos. Bisco liep samen met zijn broertje op een weg in een gebied waar vorig jaar soort gelijke hondjes gevonden waren. Dus ze vermoeden dat er iemand daar deze hondjes 'fokt' en ze daarna op de weg dumpt. Gelukkig zijn ze gelijk overgedragen aan Monde Cane en word er goed voor ze gezorgd in het asiel (shelter). Bisco is een ontzettende lieve pup en rustig, hij houd ook erg van knuffelen. Ook is hij gek op mensen en andere honden, niet schuw of bang. Als u Bisco wilt reserveren zal u wel nog even geduld moeten hebben vanwege dat hij zijn vaccinatie traject nog moet afmaken wil hij mogen reizen. Bisco komt over bij reservering en is dan gevaccineerd, gechipt tegen wormen en vlooien behandeld en neemt zijn paspoort mee.
177.JPG

Gizmo II *ADOPTED*

Dit is Gizmo hij is van april 2014. Gizmo werd in de nacht midden op de straat gevonden toen hij 1 week oud was zijn oogjes waren nog dicht, hij was heel hard aan het roepen voor hulp. Dit omdat zijn moeder was verdwenen, hij had nog 4 kleine broertjes maar hij is de enige die het heeft overleeft doordat hij zoveel aandacht trok door het huilen en schreeuwen voor hulp. Een vrouw waar hij verblijft heeft hem meegenomen naar huis waar zij een andere moeder hond met pups van rond de zelfde leeftijd heeft zitten, zij hoopte dat moeder Mikka hem zou accepteren als haar eigen kindje en dit is gelukkig geaccepteerd. Hij eet heel erg goed dus een lekker dikkerdje. Hij groeit op tot een grote medium hond is de verwachting en zal een goeie waakhond worden. Gizmo is lekker actief en kan met andere honden. Als u Gizmo wil reserveren zal u wel nog wat geduld moeten hebben aangezien zijn leeftijd. Hij moet zijn vaccinatie traject nog afmaken aangezien ze met 3 maanden en 3 weken pas mogen reizen. As Gizmo naar Nederland komt bij reservering is hij gevaccineerd, gechipt tegen wormen en vlooien behandeld en neemt zijn paspoort mee.
3.jpg

Lilly *ADOPTED*

Dit mooie meisje heet Lilly, zij is ongeveer 2 jaar jong. Lilly verblijft in Griekenland op Chersonissos bij een hele lieve vrouw die haar verzorgt. Lilly word omschreven als een hele aanhankelijke hond. Wandelen vind ze heerlijk zodra ze de riem ziet word ze helemaal blij. Lilly is gek op mensen. Lilly kan niet bij katten, wel met kinderen en andere honden. Bij deze vrouw waar zij verblijft zijn ook pups hiertegen ging ze eerst grommen maar nu zijn het dikke maatjes geworden en spelen heel erg leuk met elkaar. Lilly is gesteriliseerd. Lilly komt over naar Nederland bij reservering en is dan gevaccineerd, gechipt tegen wormen en vlooien behandeld en neemt haar paspoort mee.
1907356_10152445745243567_4851938944666851826_n.jpg

Lek *ADOPTED*

Lek is een jongetje die geboren is in mei 2014. Hij is gevonden samen met zijn broertje Bol (zie andere advertentie) op straat in Griekenland. Zij worden vernoemd naar de donut pupies. Er word nu momenteel hard gezocht naar mensen in Griekenland die Lek en Bol even willen opvangen totdat ze een huisje hebben gevonden. Ze verblijven nu namelijk in een oud huis waar het erg gevaarlijk voor hun is. Lek is heel erg lief hij kan bij andere honden en kinderen ook geen probleem. Lek is nog erg jong en is recent ingeënt, ontwormt en ontvlooid. Wie Lek wilt adopteren moet nog even geduld hebben omdat hij 3 maanden en 3 weken moet zijn wil hij mogen vliegen. Dit heeft onder andere te maken met de Rabiës enting die mag hij pas met de leeftijd van 3 maanden en moet 21 dagen zijn werking doen.
lek3.jpg

Bol *ADOPTED*

Bol is een jongetje die geboren is in mei 2014. Hij is gevonden samen met zijn broertje Lek (zie andere advertentie) op straat in Griekenland. Zij worden vernoemd naar de donut puppies. Er word nu momenteel hard gezocht naar mensen in Griekenland die Bol en Lek even willen opvangen totdat ze een huisje hebben gevonden. Ze verblijven nu namelijk in een oud huis waar het erg gevaarlijk voor hun is. Bol is heel erg lief hij kan bij andere honden en kinderen ook geen probleem. Bol is nog erg jong en is recent ingeënt, ontwormt en ontvlooid. Wie Bol wilt adopteren moet nog even geduld hebben omdat hij 3 maanden en 3 weken moet zijn wil hij mogen vliegen. Dit heeft onder andere te maken met de Rabiës enting die mag hij pas met de leeftijd van 3 maanden en moet 21 dagen zijn werking doen.
bol3.jpg

Jon Snow *ADOPTED*

Dit is Jhon Snow het broertje van Varys en Shae. Hij is geboren 20-12-2013 en verblijft nog in Griekenland. Wij kregen te horen dat Jhon geadopteerd was in Griekenland maar kregen kort geleden te horen dat deze mensen hem niet meer kunnen verzorgen. Dus Jhon was weer vrij voor adoptie. Wij lieten dit weten aan de adoptant van Varys en Shae en heeft dit doorgegeven aan een vriend van hem. Deze man en zijn gezin hebben contact met ons gelegd en hebben Jhon Snow gelijk gereserveerd! Dus voordat we Jhon op de site konden zetten is hij al gereserveerd, ook zal Jhon zijn broer en zusje weer gaan zien. Jhon Snow komt zodra er een vluchtbegeleider beschikbaar is naar Nederland. Hij is gevaccineerd, gechipt ontwormt en tegen vlooien behandeld en neemt zijn paspoort mee.
1618696_586459954774346_273363440_n.jpg

Rory *ADOPTED*

Dit is Rory zij is ongeveer geboren in februari 2014. Ze komt van het eilandje Lipsi en is overgebracht naar het asiel op Patmos te Griekenland. Rory is een kruising Terrier/ Poedel en blijft een klein hondje (maar niet mini). Haar karakter is vrolijk, speels en dol op mensen. Zij kan met andere honden en katten zijn ook geen probleem. Ook met kinderen kan ze prima mee omgaan. Zij kan bij reservering overkomen naar Nederland want zij is reis klaar. Als Rory naar Nederland komt is zij gevaccineerd, gechipt en ontwormt en neemt haar paspoort mee.
DSCN5670.JPG

Snow White *ADOPTED*

Dit is Snow White zij is geboren in april 2014. Wie haar wilt adopteren moet nog even geduld hebben tot zij klaar is om te reizen. Dit heeft te maken met de Rabiës enting die krijgt zij als ze 3 maanden is en moet dan 21 dagen zijn werking doen. Snow White is nu veilig en is een heel vrolijk, lief, sociaal en vriendelijke pup. Zij zoekt naar een gouden mandje, heeft u die voor haar staan? Snow White komt over bij reservering en is dan gevaccineerd, gechipt tegen wormen en vlooien behandeld en neemt haar paspoort mee.
10426570_663290183757989_4811071837931255208_n.jpg

Browny *ADOPTED*

Dit leukertje is Browny. Hij is samen met zijn broertje en zusje op een veld gevonden en word nu verzorgd door een lieve vrouw in Griekenland. Zij kan door verplichte verhuizing niet zo lang meer voor hun zorgen. Browny is ongeveer half mei geboren en zal een kleine medium worden en ongeveer 16 kilo wegen als hij volwassen is. Zijn eerste bezoekje aan de dierenarts is geweest en zijn meteen ontwormd. Binnenkort zal hij beginnen met zijn vaccinatietraject. Wilt u Browny reserveren dan vragen wij enig geduld, omdat hij nog niet oud genoeg is om te mogen vliegen en zijn vaccinaties nog niet heeft gehad. Browny leeft nu samen met andere honden en katten. De buurtkinderen komen ook regelmatig even een kijkje nemen en even spelen. Browny komt over bij reservering en neemt dan zijn paspoort mee. Ook is hij gechipt en regelmatig ontwormd en ontvlooid.
10464003_10201128157324986_5537585186986997333_n.jpg

Ruben *ADOPTED*

Dit is Ruben hij is ongeveer geboren in februari 2014. Hij komt van het eilandje Lipsi en is overgebracht naar het asiel op Patmos te Griekenland. Ruben is een kruising Terrier/ Poedel en blijft een klein hondje (maar niet mini). Zijn karakter is vrolijk, speels en dol op mensen. Hij kan met andere honden en katten zijn ook geen probleem. Ook met kinderen kan hij prima mee omgaan. Hij kan bij reservering overkomen naar Nederland want hij is reis klaar. Als Ruben naar Nederland komt is hij gevaccineerd, gechipt en ontwormt en neemt zijn paspoort mee.
DSCN5708.JPG

Estrella *ADOPTED*

Dit is onze superstar Estrella, ze is geboren op 10 juni 2014. Ze is een klein meisje en blijft waarschijnlijk ook klein als ze volwassen is. Ze is een grappig , lief poppetje, dat graag met andere (ook grote) honden speelt. Feitelijk heeft ze helemaal niet in de gaten dat ze klein is! Ze knuffelt graag en is erg aanhankelijk.Ook verwachte we gezien haar leeftijd geen problemen met katten en kinderen. Ze start met een paar weken met haar vaccinaties en kan als dat klaar is geadopteerd worden. Dus mocht u haar willen adopteren dan wordt er enig geduld verwacht. Estrella zal na reservering over komen en is dan gevaccineerd, gechipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt haar paspoort mee.
foto3.JPG

Macy *ADOPTED*

Macy is een teefje ongeveer geboren eind februari 2014. Macy was eerder geadopteerd vanuit het asiel op Patmos in Griekenland. Maar is door het asiel teruggenomen van degene die haar geadopteerd had. Macy haar moeder is een chihuahua, vader waarschijnlijk terrier. Ze is een klein blijvend hondje. Een heel vrolijke knuffelaar! Gezien haar leeftijd gaan wij ervan uit dat zij bij alles en iedereen kan. Macy komt over naar Nederland in of na de maand augustus. Als zij overkomt is zij gevaccineerd, gechipt tegen wormen en vlooien behandeld en neemt haar paspoort mee.
10532776_706048099461193_2826713009859674235_n.jpg

Lola *ADOPTED*

Dit teefje heet Lola en is gevonden in Griekenland. Ze denken dat ze rond mei 2014 geboren is dus nog vrij jong. Lola wordt omschreven als een lieve,speelse pup,ook is ze gek op aandacht van mensen. Vanwege haar leeftijd verwachten wij geen problemen met kinderen, katten en honden. Ze verwachten dat Lola een middel tot grote hond wordt als ze volwassen is. Lola verblijft in Nederland en is gevaccineerd,gechipt,tegen vlooien en wormen behandeld en heeft haar paspoort mee.
10402429_10201229530539253_6905396714419401464_n.jpg

AXL *ADOPTED*

Dit is AXL een hele mooie jongen. Hij verblijft in het asiel op Patmos in Griekenland. Hij is nu 2 maandjes jong. Hij moet zijn vaccinatie traject nog afmaken. Hij is heel erg lief en kan goed met kinderen en anderen honden, katten zijn ook geen probleem. Hij komt over naar Nederland na reservering en is dan gevaccineerd, gechipt tegen wormen en vlooien behandeld en neemt zijn paspoort mee.
10574467_709383282461008_680249959809614802_n.jpg

Jamal *ADOPTED*

Dit is Jamal een jongetje geboren in mei 2014. Jamal is een kruising Labrador waarschijnlijk met een Pitbull maar dat is niet 100% zeker. Jamal is een hele lieve pup en kan met andere honden, katten en kinderen. Jamal heeft nog een broertje en 2 zusjes (zie andere advertenties). Jamal verblijft in het asiel op Patmos in Griekenland. Hij is bijna klaar om te reizen naar Nederland. Deze mooie jongen komt over naar Nederland na reservering en is dan gevaccineerd, gechipt tegen wormen en vlooien behandeld en neemt zijn paspoort mee.
10563000_709381299127873_3832618646741446854_n.jpg

Chloë *ADOPTED*

Dit is Chloë een meisje van ongeveer juni 2014. Zij is samen met haar broer Alkis en zusje Chloë (zie andere advertenties) gevonden op een kerkhof vlakbij een snelweg van Thrakomakedones in Griekenland. Ze hebben hun bewust achter gelaten want hierbij lagen ook hun speeltjes en een kleine zak met wat voer in de hoop dat iemand ze zou vinden. Chloë is met haar broer en zus meegenomen door vrijwilligers en bij een opvang gezin onder gebracht. Dit opvang gezin wil niet te lang opvangen en we hopen dat ze een goed huisje kunnen krijgen hier in Nederland. Chloë is nog jong en valt nog van alles te leren inclusief het om kunnen gaan met kinderen en katten. Zij komt over na reservering en is dan gevaccineerd, gechipt tegen wormen en vlooien behandeld en neemt haar paspoort mee.
10498054_683211461765861_6579317183085556555_o.jpg

Alkis *ADOPTED*

Dit is Alkis een jongen van ongeveer juni 2014. Hij is samen met zijn zusjes Chloë en Eva (zie andere advertenties) gevonden op een kerkhof vlakbij een snelweg van Thrakomakedones in Griekenland. Ze hebben hun bewust achter gelaten want hierbij lagen ook hun speeltjes en een kleine zak met wat voer in de hoop dat iemand ze zou vinden. Alkis is met zijn zusjes meegenomen door vrijwilligers en bij een opvang gezin onder gebracht. Dit opvang gezin wil niet te lang opvangen en we hopen dat ze een goed huisje kunnen krijgen hier in Nederland. Alkis is nog jong en valt nog van alles te leren inclusief het om kunnen gaan met kinderen en katten. Hij komt over na reservering en is dan gevaccineerd, gechipt tegen wormen en vlooien behandeld en neemt zijn paspoort mee.
10252150_10203556499765868_1953717710148436106_n.jpg

Binkie *ADOPTED*

Dit is Binkie een lieve jongen die geboren is op 05-08-2012. Binkie is een wit hondje met hier en daar een creme kleurtje. Hij is lang harig dus moet af en toe even naar de kapper. Binkie is een Nederlands hondje en is door een gezin aangeschaft en heeft hier bijna 2 jaar mogen blijven wonen, maar vanwege omstandigheden kunnen zij hem niet het leven geven die hij verdient. Binkie kan met andere honden en met kinderen, katten is ook geen probleem. Ook is dit mooie kereltje gecastreerd. Hij verblijft in de opvang in Rotterdam. Binkie is gek op mensen. Binkie is gevaccineerd, gechipt tegen vlooien en wormen behandeld en heeft een paspoort.
10708467_724246807624455_1613517130_n.jpg

Pippa *ADOPTED*

Dit is pippa. Ze is gevonden met haar puppy, alleen in een oud huis. Haar puppy is geadopteerd nu is pippa aan de beurt. Ze is gevaccineerd , ongeveer 2 jaar jong en een super gemakkelijk hondje. Ze is goed met honden, katten en kinderen. Pippa is zoals op de foto te zien is een klein blijvend hondje. Ze verblijft op het ogenblik nog in Spanje. Wanneer ze na reservering overkomt naar Nederland is ze gevaccineerd,gechipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt haar paspoort mee.
10718033_729196677129468_1204376150_n.jpg

Hope *ADOPTED*

Dit meisje is Hope en is ongeveer eind januari 2014 geboren. Zij verblijft in Griekenland bij de dierenarts. Dit omdat zij in een ellendige situatie begaf. Hope is aangereden en mist nu 1 van haar pootjes. Hier heeft zij geen last van en doet net of zij er nog steeds 4 heeft. Vrolijke pup die nergens last van heeft. De operatie heeft zij goed doorstaan en hersteld goed. doordat zij nog antibiotica heeft kan zij pas eind september starten met vaccineren. Hope zal een medium hondje worden en rond de 16 kilo gaan wegen als zij volwassen is. Op dit moment is nog niet bekend of zij met andere honden/katten en kinderen kan. Hier volgt spoedig meer over. als u haar wilt reserveren vragen wij enig geduld, dit omdat zij nog niet klaar is met haar vaccinatietraject. Hope komt over bij reservering en neemt dan haar paspoort mee. Ook zal zij een chip krijgen. Ook is zij gevaccineerd en regelmatig ontwormt/ontvlooid.
hope 3.jpg

Brave *ADOPTED*

Dit mannetje is Brave en is ongeveer 1,5 jaar. Hij verblijft op dit moment in Griekenland. Brave wordt omschreven als een rustig sociaal hondje die alles en iedereen leuk vind. Hij houd er van om te spelen met kinderen. Brave heeft last gehad van huidproblemen, dit is ook nog wel een beetje te zien aan zijn vacht. Gelukkig is hij hiervoor behandelt en komt zijn haar langzaam weer terug. Brave is een klein middelmaat hondje en zal niet meer dan 10 kilo wegen als hij volwassen is. Brave is al klaar met vaccineren. Bij reservering kan hij dan ook direct overkomen. Hij neemt dan zijn paspoort mee. Ook heeft hij een chip. En is ontwormt/ontvlooid.
10650401_829746450390828_379426434_o.jpg

Ellie *ADOPTED*

Ellie was een doodsbang meisje een klein maximaal een 25 cm en 15-09-2010 geboren. Ze was zo bang dat ze beefde van oor tot poot en ze drukte haar hele lichaam tegen het gaas. Als ze de kans kreeg om bij je te kruipen dan liet ze dat niet. En als je je handen uitstak lag ze haar kopje in je handen . Het was gewoon om te huilen zo aandoenlijk. De vraag was waarom is Ellie zo bang ,waarom? Nou dit kwam omdat ze Ellie zomaar gedumpt hebben in het asiel in Spanje en Ellie gewoon in shock was. Gelukkig had een vrijwilliger dit door en is ze nu uit het asiel gehaald en Ellie is al een heel ander hondje. Rustig, lief en ze loopt ook netjes aan de riem. Ellie is 23-10-2014 aangekomen in Nederland. Ze verblijft nu bij iemand in de opvang te Haarlem. Ellie is gesteriliseerd. Zij is gevaccineerd,gechipt,tegen vlooien en wormen behandeld en heeft haar paspoort mee.
10638960_10204926759469168_1729268196_o.jpg

Linda *ADOPTED*

Linda is een klein teefje van 6 a 7 kg zwaar die in maart 2013 geboren is. Linda is gevonden langs een hele drukke weg in Spanje. Ze is tijdelijk opgevangen door mensen daar en ze voelde zich al gelijk thuis. Linda kan goed met andere honden en is een lief hondje die graag bij de mensen/kinderen is. Helaas kunnen de mensen haar niet lang houden en zal ze eerdaags ergens anders opgevangen worden. Ze is bezig met haar vaccinatie traject wanneer ze hiermee klaar is kan ze naar Nederland komen. Linda kan in Spanje nog gesteriliseerd worden ,vraag hiernaar. Als Linda na reservering overkomt naar Nederland is ze gevaccineerd,gechipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt ze haar paspoort mee.
foto 1.JPG

Little Princess *ADOPTED*

Dit hondje Little Princess genaamd werd in Spanje in een bazaar gedumpt als kleine pup van een paar weekjes jong. Gelukkig is ze daar opgevangen door een foster familie die haar voed en verzorgt. Little Princess is een teefje van ongeveer begin Juli 2014. Dit pupje werd gedumpt omdat ze maar 1 oogje heeft. Maar ondanks deze kleine handicap weet ze zichzelf goed te redden. Ze is een lieve,speelse pup die met alles en iedereen samen kan. Little Princess zit nog midden in haar vaccinatie traject en wanneer ze klaar is om te reizen zal ze na reservering overkomen naar Nederland. We verwachten dat Little Princess een middel maat hondje zal worden. Wanneer ze naar Nederland komt is ze gevaccineerd,gechipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt ze haar paspoort mee.
10606162_10204417268572362_5660929001644637301_n.jpg

Kyra en Bijoux *ADOPTED*

Kyra heeft ook nog 3 zusjes en 4 broertjes(waarvan nog 1 beschikbaar). Hier is een andere advertentie van. Deze pups verblijven in Griekenland. Ze zijn begin augustus geboren en gaan binnenkort met vaccineren beginnen. Ze denken dat ze gaan lijken op schapen drijvers/collie. Ze worden niet super groot en zwaar maar ze blijven ook zeker niet klein en hebben over het algemeen veel energie. Over hun karakter is weinig bekend. Ze zijn nog erg klein en alles kan nog geleerd en aangewend worden. Deze honden zijn niet geschikt om in een flat te houden. Wij vragen enig geduld aangezien zij nog te jong zijn om te reizen en nog hun vaccinatie traject moeten afmaken. Bij reservering komt de pup Kyra over en neemt dan een paspoort mee. Ook is zij dan gevaccineerd, gechipt,Ontwormt/ontvlooid.
kyra en bizou bewerkt.jpg

Gerry *ADOPTED*

Gerry is een pup uit een nestje van 7. Hij en de andere pups(zie andere advertenties) zoeken een goed huisje in Nederland. De moeder had het geluk dat ze voor haar bevalling gevonden werd en in een opvang bevallen is. De pups zijn 27 september 7 weken oud en zij zullen zo gauw het kan met hun vaccinatie traject beginnen. Pups mogen zo wie zo pas reizen als ze minimaal 3 maanden en 3 weken zijn dit i.v.b met de Rabiës enting,deze kan pas gegeven worden bij de leeftijd van 3 maanden en moet minimaal 3 weken inwerken. Houd er dus rekening mee als u een pup wilt reserveren dat het nog wel even duurt voor ze komen. Vanwege de jonge leeftijd verwachten we geen problemen met kinderen ,katten en honden. Ze verwachten dat het middelslag hondjes worden. Wanneer Gerry na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,gechipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt hij zijn paspoort mee.
10815754_760318470683955_727778354_n.jpg

Bull *ADOPTED*

Bull is een pup uit een nestje van 7. Hij en de andere pups(zie andere advertenties) zoeken een goed huisje in Nederland. De moeder had het geluk dat ze voor haar bevalling gevonden werd en in een opvang bevallen is. De pups zijn 27 september 7 weken oud en zij zullen zogauw het kan met hun vaccinatie traject beginnen. Pups mogen zo wie zo pas reizen als ze minimaal 3 maanden en 3 weken zijn dit i.v.b met de Rabiës enting,deze kan pas gegeven worden bij de leeftijd van 3 maanden en moet minimaal 3 weken inwerken. Houd er dus rekening mee als u een pup wilt reserveren dat het nog wel even duurt voor ze komen. Vanwege de jonge leeftijd verwachten we geen problemen met kinderen ,katten en honden. Ze verwachten dat het middelslag hondjes worden. Wanneer Bull na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,gechipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt hij zijn paspoort mee.
10665676_10154783520805556_4566384357697841326_n.jpg

Shelby *ADOPTED*

Shelby is een pup uit een nestje van 7. Zij en de andere pups(zie andere advertenties) zoeken een goed huisje in Nederland. De moeder had het geluk dat ze voor haar bevalling gevonden werd en in een opvang bevallen is. De pups zijn 27 september 7 weken oud en zij zullen zo gauw het kan met hun vaccinatie traject beginnen. Pups mogen zo wie zo pas reizen als ze minimaal 3 maanden en 3 weken zijn dit i.v.b met de Rabiës enting,deze kan pas gegeven worden bij de leeftijd van 3 maanden en moet minimaal 3 weken inwerken. Houd er dus rekening mee als u een pup wilt reserveren dat het nog wel even duurt voor ze komen. Vanwege de jonge leeftijd verwachten we geen problemen met kinderen ,katten en honden. Ze verwachten dat het middelslag hondjes worden. Wanneer Shelby na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,gechipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zij haar paspoort mee.
10624761_10154783521425556_129016498556280363_n.jpg

Bindy *ADOPTED*

Bindy is een pup van Bretonse Spaniel ouders. Zij is een teefje van ongeveer half augustus 2014. Geboren in Spanje en is er 1 van een nestje van 5 Dit Vrouwtje kan vanwege haar leeftijd bij alles en iedereen. Bindy moet nog aan haar vaccinatie traject beginnen dus mocht u haar al willen reserveren voor adoptie dan is enig geduld nodig. Dit omdat de pup pas mag vliegen bij 3 maanden en 3 weken. Dit alles heeft te maken met de Rabiës die pas op de leeftijd van 3 maanden gegeven mag worden en dan 3 weken minimaal moet inwerken. Wanneer Bindy klaar is om te mogen reizen is zij gevaccineerd,gechipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zij haar paspoort mee.
mjm-dogs-foundation-bindy-39689766-1413052042 (1).jpg

Rocco *ADOPTED*

Dit kereltje genaamd Rocco is nog in Griekenland. Hij werd samen met zijn broertje en zusje (andere advertenties) gevonden op een hele onveilige plek midden tussen het drukke verkeer. Gelukkig heeft zich nu iemand bekommerd over deze pups en de moeder hond. Hij is geboren rond juli 2014. Vanwege zijn leeftijd verwachten we geen problemen met katten, kinderen en andere honden. Er wordt verwacht dat het hondjes zijn die qua grootte ongeveer de knie bereiken.(middelmaat) Rocco is sinds 07-11-2014 in Nederland en verblijft in de opvang te Haarlem. Hij is dan gevaccineerd,gechipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zijn paspoort mee.
10171842_10152703131543567_2026263072663283253_n.jpg

Dinky *ADOPTED*

Ik ben Dinky vanuit Griekenland. Ik ben een knap mannetje die geboren is op 5-9-2014.Een spring in het veld een mannetje met oneindig veel liefde.Ik houd erg van knuffelen maar ben ook een beetje bang.Maar met geduldige en liefdevolle handen bloei ik op tot de liefste hond die er is.Ik heb samengewoond met 4 katten en een andere hond.Kinderen heb ik ook gezien dat gaat op zich prima maar zoals alles is het wennen en een hoop geduld.Ik ben eerder geadopteerd geweest maar mijn baasjes kunnen niet langer meer voor mij zorgen. Dinky is ongeveer 40-45 cm groot klein middel formaat.Ook is hij gecastreerd. Ik ben gevaccineerd, tegen vlooien en wormen behandeld en heb een paspoort. Ik verblijf in de opvang te Rotterdam. Kunt u mij een blijvend thuis bieden en heeft u geduld met mij laat het dan MJM Dogs Foundation even weten.
11329653_10204361694951587_1523252063_n.jpg

Nicky *ADOPTED*

Dit vrouwtje genaamd Nicky is nog in Griekenland. Zij werd samen met haar broertjes (andere advertenties) gevonden op een hele onveilige plek midden tussen het drukke verkeer. Gelukkig heeft zich nu iemand bekommerd over deze pups en de moeder hond. zij is geboren rond juli 2014. Vanwege haar leeftijd verwachten we geen problemen met katten, kinderen en andere honden. Er wordt verwacht dat het hondjes zijn die qua grootte ongeveer de knie bereiken.(middelmaat) Nicky zit in haar vaccinatie traject en zal wanneer zij klaar is naar Nederland komen. Zij is dan gevaccineerd,gechipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt haar paspoort mee.
10557676_10152703118283567_2723111064775624933_o-1.jpg

Jessy *ADOPTED*

Deze pup heet Jessy en ze is van ongeveer april 2014. Ze is gevonden in Spanje toen ze 5 weken was maar een zwart gekleurde hond is in Spanje niet in trek. Vandaar dat er nu een oproep gedaan wordt om te kijken of er hier in Nederland wel interesse is voor adoptie . Deze lieverd kan toch niet vanwege haar kleur geen huisje vinden. Ze kan bij alles en iedereen. De moeder hond heeft de grootte van een pointer. Er wordt dus verwacht dat ze ongeveer net zo groot zal worden. Zij zal ook gesteriliseerd worden. Jessy zal na reservering overkomen naar Nederland. Ze is dan gevaccineerd ,gechipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt haar eigen paspoort mee.
10745117_950506984965840_835640512_n.jpg

Pearl *ADOPTED*

Dit kleine meisje is Pearl. Pearl is samen met haar zusje Ruby(zie andere advertentie) gevonden in een kartonnen doos. Zij zijn door vrijwilligers in Griekenland meegenomen en worden door hun verzorgt. Pearl is ongeveer in September 2014 geboren. Wij verwachten dat Pearl een middel tot groot hondje zal gaan worden. Pearl is nog heel jong dus wij verwachten dat zij met alles en iedereen kan. Pearl is heel erg lief, houd van spelen en knuffelen. Wij verwachten dat Pearl eind December (2014) begin Januari (2015) aankomt in Nederland. Als Pearl aankomt in Nederland is zij gevaccineerd, gechipt, tegen wormen en vlooien behandeld en ze neemt haar paspoort mee.
10743234_10204067358417015_2069888298_n.jpg

Howie *ADOPTED*

Dit is een klein kereltje genaamd Howie. Hij is ongeveer een 40 cm schoft hoogte. Hoe oud Howie is weten ze niet maar ze verwachten dat hij nog niet zo oud is. Ze hopen in Spanje dat Howie hier in Nederland een kans op adoptie heeft want in Spanje is de kans zeer klein vanwege de zwarte kleur. Hij kan met andere honden en katten negeert hij in huis. Kinderen is wel onbekend. Howie zal gecastreerd worden voor hij naar Nederland komt. Verder is hij gevaccineerd,gechipt,tegen wormen en vlooien behandeld en neemt zijn paspoort mee. Howie is sinds 16-11-2014 in Nederland en verblijft in de opvang te Haarlem.
10917760_778260245556444_314168518_n.jpg

Bobby- D *ADOPTED*

Dit beige hondje een mannetje,geboren rond 25 september 2014 in Griekenland gaan eerdaags hun vaccinatie traject in . Er wordt verwacht dat ze klein blijvend zijn en niet meer zullen gaan wegen dan 10-15 kg. Vanwege hun leeftijd verwachten we geen problemen met kinderen,katten en andere hondjes. Hondjes moeten minimaal 3 maanden en 3 weken zijn vanwege de rabiës enting die gegeven wordt met de leeftijd van 3 maanden en dan 3 weken in moet werken. Om deze reden is het pas mogelijk dat ze na de 2e week in Januari 2015 naar Nederland komen. Dus wilt u een pup reserveren dan is zeker enig geduld nodig. De pups hebben nog geen naam maar deze volgen nog. U kunt ons vertellen naar welke u voorkeur uitgaat. Als de pups naar Nederland komen zijn ze gevaccineerd,gechipt tegen vlooien en wormen behandeld en nemen ze hun paspoort mee.
10703933_754622461270423_6848972965512959959_n.jpg

Enrique *ADOPTED*

Ola Amigos! Ik wil me even voorstellen en hoop hiermee iemand zo te charmeren dat diegene me adopteert. Ik ben Enrique, een slim, speels en leuk hondje van bijna 9 maandjes oud! Veel mensen zeggen dat ik op een vosje lijk, dat vind ik zelf ook. Ik heb nu een baasje die gek op me is (logisch), alleen is ze een beetje dommig en brengt ze me van hot naar her als ze moet werken en daar word ik zo onrustig van. Ik wil gewoon 1 thuis hebben, 1 baas en duidelijkheid. Dat heb ik gewoon nodig. Kijk, omdat ik uit Spanje kom en een beetje een straatratje was, heb ik niet gelijk zoveel vertrouwen in mensen, daarom blaf ik soms als een vreemde mij benadert bij ons thuis. Maar als mijn baas dan consequent optreedt, dan ben ik weer rustig. Ik ben supergek op mijn soortgenoten en vindt het altijd zo leuk om met hen te spelen! Als ik een soortgenootje zie, dan ga ik altijd kwispelen en vergeet ik zelfs dat er op straat soms een vreemd mens naast loopt. Verder hebben ze me laatst wel laten castreren. Dus bij deze ben ik op zoek naar het volgende: Een consequente baas, eentje die ervaring heeft met honden met gebruiksaanwijzing Een thuis waar ik de ruimte heb om te rennen (het liefst een grote tuin) Speelmaatjes zou ik echt te gek vinden, grote honden, kleine honden, maakt me niet uit!! Kindjes vind ik ook prima, maar dan moet er wel met geduld wat vertrouwen opgebouwd worden, want als ze de eerste dag gelijk om mijn nek gaan hangen, dan weet ik niet zo goed hoe ik reageer. Ik heb nu wel al een aantal mensenkinderen als vriend en dat gaat prima in ieder geval. Iemand die me de tijd gunt om te wennen, ik ben echt een schat, ook al heb ik soms een grote mond. Herken je jezelf hierin en vindt jij me net zo leuk als dat mijn huidige baas me vindt, dan kunnen we misschien snel een date plannen.
10711030_700672313334338_7894964883643014443_n.jpg

Ruby 2 *ADOPTED*

Ruby(2) is een teefje wat een klein middel slag wordt ze is van ongeveer augustus 2014. zij is een speels en lief diertje. Vanwege haar jonge leeftijd kan zij bij alles en iedereen. Ruby(2) zit nog in haar vaccinatie traject en als deze klaar is kan zij na reservering over komen naar Nederland. De verwachting is dat zij eind December 2014 begin Januari 2015 klaar is. Ruby2 is sinds 21-12-2014 in Nederland en verblijft in de opvang te Haarlem. Wanneer zij overkomt is zij gevaccineerd,gechipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zij haar paspoort mee.
10710587_700672216667681_2583338298075285928_n.jpg

Zoi *ADOPTED*

Dit mooie meisje is Zoi. Zij is ongeveer geboren in Februari 2014. Zoi is een middel fomaat hondje tegen groot aan. Zoi is 1 van de 3 puppies die een vergiftiging heeft overleeft in Griekenland. Zij werd meegenomen door vrijwilligers en hebben de taak op zich genomen om haar te verzorgen. Dit lieve meisje is erg verlegen maar als je haar met een heel lief stemmetje roept dan komt ze haar knuffel halen. Zij is gesteriliseerd. Zoi komt over naar Nederland na reservering zij is dan gechipt, ontwormt en tegen vlooien behandeld, ook zal zij haar paspoort meenemen.
1800206_721472134606460_6585877850386322149_n.jpg

Zaphire *ADOPTED*

Dit kleine meisje is Zaphire. Zaphire is samen met haar zusje Pearl en Ruby(zie andere advertentie) gevonden in een kartonnen doos. Zij zijn door vrijwilligers in Griekenland meegenomen en worden door hun verzorgt. Zaphire is ongeveer in September 2014 geboren. Wij verwachten dat Zaphire een middel tot groot hondje zal gaan worden. Zaphire is nog heel jong dus wij verwachten dat zij met alles en iedereen kan. Zaphire is heel erg lief, houd van spelen en knuffelen. Als Zaphire aankomt in Nederland is zij gevaccineerd, gechipt, tegen wormen en vlooien behandeld en ze neemt haar paspoort mee. UPDATE: Zaphire is sinds 31-12-2014 in Nederland en verblijft in de opvang te Haarlem.
10735799_10204117344346632_1785974746_n.jpg

Oscar *ADOPTED*

Dit kereltje genaamd Oscar is van eind Juli 2014. Hij is samen met zijn broertjes en zusjes gevonden langs een drukke weg. Hij verblijft nu bij iemand thuis in Griekenland die de zorg op zich neemt. Vanwege de leeftijd verwachten we geen problemen met kinderen,katten en andere hondjes. Oscar is met zijn vaccinatie traject bezig en zo gauw deze klaar is en hij mag reizen, zal hij naar Nederland komen. Oscar zal ongeveer de grootte tot aan de knie krijgen (middelmaat). Wanneer Oscar naar Nederland komt is hij gevaccineerd, gechipt ,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt hij zijn paspoort mee.
10811930_10152764760213567_551548459_n.jpg

Pixie *ADOPTED*

Dit teefje Pixie genaamd is van ongeveer oktober 2014. Zij is één van de 5 pups die gevonden zijn in Spanje. Gezien haar leeftijd duurt het nog wel even voor ze naar Nederland mag komen. Als ze oud genoeg is gaat ze haar vaccinatie traject in. Dit duurt zo wie zo 3 maanden en 3 weken voor ze klaar is dit heeft met de Rabiës enting te maken die pas op een leeftijd van 3 maanden gegeven mag worden en minimaal 3 weken moet in werken. Dus mocht u haar willen reserveren dan is enig geduld nodig. Gezien de leeftijd verwachten we geen problemen met katten, kinderen en andere hondjes. Als Pixie naar Nederland komt is ze gevaccineerd,gechipt, tegen vlooien en wormen behandeld en neemt ze haar paspoort mee.
pixie en henk.jpg

Ronnie *ADOPTED*

Dit reutje Ronnie genaamd is van ongeveer oktober 2014. Hij is één van de 5 pups die gevonden zijn in Spanje. Gezien zijn leeftijd duurt het nog wel even voor hij naar Nederland mag komen. Als hij oud genoeg is gaat hij zijn vaccinatie traject in. Dit duurt zo wie zo 3 maanden en 3 weken voor hij klaar is dit heeft met de Rabiës enting te maken die pas op een leeftijd van 3 maanden gegeven mag worden en minimaal 3 weken moet in werken. Dus mocht u hem willen reserveren dan is enig geduld nodig. Gezien de leeftijd verwachten we geen problemen met katten, kinderen en andere hondjes. Er wordt verwacht dat hij een middelmaat hondje gaat worden. Als Ronnie naar Nederland komt is hij gevaccineerd,gechipt, tegen vlooien en wormen behandeld en neemt hij zijn paspoort mee.
10962162_789341587781643_911469013_n.jpg

Annie *ADOPTED*

Annie is een klein blijvend hondje. Zij is van ongeveer augustus 2014. Zij verblijft nu in een opvang in Spanje en zoekt een huisje. Zij kan samen met katten,kinderen en andere hondjes. Dit dametje zit nog in haar vaccinatie traject en ze verwachten dat ze eind December 2014 klaar is om te mogen reizen. Als ze naar Nederland komt is ze gevaccineerd,gechipt, tegen vlooien en wormen behandeld en neemt haar eigen paspoort mee.
10811475_967254633291075_1940582568_n.jpg

Woody *ADOPTED*

Deze black en tan pup genaamd Woody, geboren rond augustus in Griekenland is met zijn vaccinatie traject bijna klaar . Er wordt verwacht dat hij klein blijvend is en niet meer zal gaan wegen dan 10-15 kg. Vanwege zijn leeftijd verwachten we geen problemen met kinderen,katten en andere hondjes. Als de pup naar Nederland komt(eind december/januari) is hij gevaccineerd,gechipt tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zijn paspoort mee.
10644545_10203321184365679_5731332550997114886_n.jpg

Rascal *ADOPTED*

Deze zwart/witte pup genaamd Rascal, geboren rond augustus in Griekenland is met zijn vaccinatie traject bijna klaar . Er wordt verwacht dat hij klein blijvend is en niet meer zal gaan wegen dan 10-15 kg. Vanwege zijn leeftijd verwachten we geen problemen met kinderen,katten en andere hondjes. Als de pup naar Nederland komt(eind december/januari) is hij gevaccineerd,gechipt tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zijn paspoort mee.
10409262_10203321176165474_9079413938614709776_n.jpg

Porky *ADOPTED*

Deze zwart/witte pup genaamd Porky het broertje van Rascal, geboren rond augustus in Griekenland is met zijn vaccinatie traject bijna klaar . Er wordt verwacht dat hij klein blijvend is en niet meer zal gaan wegen dan 10-15 kg. Vanwege zijn leeftijd verwachten we geen problemen met kinderen,katten en andere hondjes. Als de pup naar Nederland komt(eind december/januari) is hij gevaccineerd,gechipt tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zijn paspoort mee.
10731216_10203321176445481_3295006183498223724_n.jpg

Mabel *ADOPTED*

Deze black en tan pup genaamd Mabel,geboren rond augustus in Griekenland is met haar vaccinatie traject bijna klaar . Er wordt verwacht dat zij klein blijvend is en niet meer zal gaan wegen dan 10-15 kg. Vanwege haar leeftijd verwachten we geen problemen met kinderen,katten en andere hondjes. Als de pup naar Nederland komt(eind december/januari) is zij gevaccineerd,gechipt tegen vlooien en wormen behandeld en neemt haar paspoort mee.
10704015_10203321178045521_5644223607288733542_n.jpg

Dinah *ADOPTED*

Deze black en tan pup genaamd Dinah een zusje van Mabel, geboren rond augustus in Griekenland is met haar vaccinatie traject bijna klaar . Er wordt verwacht dat zij klein blijvend is en niet meer zal gaan wegen dan 10-15 kg. Vanwege haar leeftijd verwachten we geen problemen met kinderen,katten en andere hondjes. Als de pup naar Nederland komt(eind december/januari) is zij gevaccineerd,gechipt tegen vlooien en wormen behandeld en neemt haar paspoort mee.
10373615_10203321181405605_698711402537283786_n.jpg

Arya2 *ADOPTED*

Deze bruine pup genaamd arya(2), geboren 15-08-2014 in Griekenland. Arya is sinds 14-01-2015 in Nederland en is eerder geadopteerd geweest, door persoonlijke redenen konden ze niet meer voor haar zorgen. Er wordt verwacht dat zij klein blijvend is en niet meer zal gaan wegen dan 10-15 kg. Vanwege haar leeftijd verwachten we geen problemen met kinderen,katten en andere hondjes. Arya is gevaccineerd, gechipt, tegen vlooien en wormen behandeld en heeft haar paspoort. Ze verblijft in de opvang te Haarlem.
10921940_788517371197398_1667670911_n.jpg

Koukla *ADOPTED*

Dit kleine meisje heet Koukla. Zij is geboren op 15-08-2014 en is afkomstig vanuit Griekenland (Patmos). Zij is sinds 21-01-2015 in Nederland. Koukla was eerder geadopteerd maar de klik was er niet. Koukla is een klein blijvend hondje. Zij verblijft nu in de opvang te Haarlem. Koukla is gevaccineerd, ge- chipt en heeft haar paspoort mee. Ook is dit lieve meisje ontwormt en ontvlooit.
10937501_785863731462762_1379329497_n.jpg

Spitha *ADOPTED*

Deze bruine pup genaamd Spitha zusje van Arya(2) en Koukla,geboren rond augustus in Griekenland is met haar vaccinatie traject bijna klaar . Er wordt verwacht dat zij klein blijvend is en niet meer zal gaan wegen dan 10-15 kg. Vanwege haar leeftijd verwachten we geen problemen met kinderen,katten en andere hondjes. Als Spitha naar Nederland komt(eind december/januari) is zij gevaccineerd,gechipt tegen vlooien en wormen behandeld en neemt haar paspoort mee.
10881317_770974442951691_716927175_n.jpg

Poppet *ADOPTED*

Dit leuke hondje genaamd Poppet is een teefje van ongeveer half juli 2014. Ze werd vastgebonden aan een lantaarnpaal bij het ziekenhuis in Spanje samen met nog een hondje gevonden. En ze word op het ogenblik opgevangen door een foster. Zij vinden haar helemaal geweldig maar door hun leeftijd kunnen ze haar niet zelf houden. Zij kan met alles en iedereen. Poppet is een laag benige terriër mix. Poppet is net met haar vaccinatie traject begonnen dus het zal nog wel even duren voor ze naar Nederland komt. Wanneer ze na reservering naar Nederland komt is ze gevaccineerd,gechipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt ze haar paspoort mee.
10822647_971055742910964_1097114644_n.jpg

Patch *ADOPTED*

Dit teefje genaamd Patch is van half september 2014. Haar moeder is een kruising spaniel/terriër. Een fluffie met heerlijke zachte haartjes. Verwacht wordt dat ze (groot)middel maatje wordt. Vanwege haar leeftijd zullen kinderen,katten en honden geen probleem zijn. Zij is in Nederland(Haarlem) en ze is gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en heeft haar paspoort mee. Wil u kijken of de match er is dan kunt hiervoor een afspraak maken . UPDATE: Patch is sinds 27-12-2014 in Nederland en verblijft in de opvang in de haarlemmermeer.
1011276_10152423517867688_4241487252966401438_n.jpg

Sid *ADOPTED*

Dit kereltje Sid genaamd is ongeveer een 35-38 cm schofthoogte en 7a 8 jaartjes oud. Hij is een hoogpotige poedel / yorki kruising. Het huis in Spanje waar hij woonde is afgebrand en in het nieuwe huis was geen plek meer voor Sid. Sid past vooral goed bij een rustig (ouder) iemand die graag gezelschap wil van een lief, rustig, wat ouder hondje. Sid is nu nog erg mager en is aan het aansterken bij een opvanggezin in de Haarlemmermeer. Hij is aanhankelijk maar zoekt ook zijn eigen plekje op, kan goed bij andere honden en bij kinderen en laat zich niet snel gekmaken. Wie geeft hem een liefdevol en warm thuis? Sid is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt, tegen vlooien en wormen behandeld en heeft een paspoort. UPDATE: Sid verblijft sinds 29-12-2014 in de opvang te Zwaanshoek.
10881378_10152905466192719_779787734_n.jpg

Diana *ADOPTED*

Dit is Diana een teefje van ongeveer februari 2013 Zij heeft een schoft hoogte van 36 cm. Wit met hier en daar een licht bruine vlek op het oor. Een aanhankelijk hondje. Ze is gesteriliseerd. Wanneer ze na reservering naar Nederland komt is ze gevaccineerd,gechipt, tegen vlooien en wormen behandeld en neemt ze haar paspoort mee.
1382400_803515246388659_3654874846041509307_n.jpg

Cholo * ADOPTED *

Dit kereltje genaamd Cholo is van ongeveer sept.2014. Hij werd gedumpt op straat in Spanje en liep daar in zijn ééntje. Gelukkig werd hij gevonden en wordt nu opgevangen bij een foster. Vanwege de leeftijd verwachten we geen problemen met kinderen,katten en honden. Cholo zit in zijn vaccinatie traject en wanneer deze is afgerond komt hij naar Nederland. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,gechipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt hij zijn paspoort mee. UPDATE: Cholo is sinds 27-12-2014 in Nederland en verblijft in de opvang te Assendelft.
11072320_792488860798277_667700543_n.jpg

Casper *ADOPTED*

Dit mooie mannetje is Casper hij is ongeveer van februari 2014. Hij is in Nederland en verblijft in de opvang in Assendelft. Op afspraak te bezichtigen. Casper kan met andere honden en met kinderen ook katten is geen probleem. Het is een hondje wat graag bij je in de buurt is,graag op schoot ligt en geknuffeld wil worden. Casper zal een klein slag hondje blijven.27 cm schofthoogte. Een hondje wat het geweldig vind om lekker te wandelen en te spelen. Casper is gevaccineerd, gechipt tegen wormen en vlooien behandeld en heeft zijn paspoort mee.
10841160_746382072075623_1848090157_n.jpg

Diara2 *ADOPTED*

Dit kleine meisje Diara is een kruising pomeriaan. Verwacht wordt dat ze dan ook een klein middel slag hondje zal gaan worden. Vanwege haar leeftijd verwachten we geen problemen met kinderen,katten en hondjes. Ze verblijft nu nog in Griekenland.(Patmos) daar wordt ze gereed gemaakt om te mogen reizen. Pups mogen vanaf 29 dec.2014 pas reizen als ze 4 maanden zijn. Dit heeft met de verplichte Rabiës enting te maken. Deze enting mag pas gegeven worden als ze drie maanden zijn en moet dan zeker 3 weken inwerken. Dus wilt u Diara reserveren dan is er enig geduld nodig voor ze naar Nederland komt(eind jan/begin febr.2015 afhankelijk van de vlucht begeleiders en het weer). Wanneer ze naar Nederland komt is ze gevaccineerd,gechipt, tegen vlooien en wormen behandeld en neemt ze haar paspoort mee.
10847980_994251317258394_165943033477686778_n.jpg

Yeti *ADOPTED*

Een reutje van ca 3,5 maanden die nog in Spanje verblijft is een vermoedelijke kruising van een king charles spaniel en een vlinderhondje. Hij is samen met de andere 9 pups in een asiel gedumpt en hebben hier een parvo virus opgelopen omdat zij niet waren geënt door de eigenaar,die ze gedumpt heeft. Van de 9 pups zijn er uiteindelijk 5 die deze virus ziekte hebben overleeft. Dit zijn dus sterke hondjes. Nu ze gezond zijn(na 14 dagen stabiel te zijn)kunnen ze tegen deze ziekte geënt worden en ook zal de Rabiës enting gegeven worden. Vanwege hun leeftijd verwachten we geen problemen met kinderen,katten en hondjes. Wanneer hij naar Nederland komt is ze gevaccineerd,ge-chipt, tegen vlooien en wormen behandeld en neemt hij zijn paspoort mee.
11180285_821794664564505_522257207_n.jpg

Kiri *ADOPTED*

Dit is Kiri een teefje van 3,5 maandjes,zij verblijft nog in Spanje. Vermoed wordt dat ze niet groter zal worden dan 10 kg. Gevonden in Spanje, alléén buiten toen ze een paar weekjes oud was. Ze zit bij een foster gezin. Ze is ontzettend lief en houd van op schoot zitten en van lekker rustig relaxen. Vanwege de jonge leeftijd verwachten we geen problemen met kinderen,hondjes en katten. Kiri is als zij naar Nederland komt gevaccineerd, ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en zij neemt haar paspoort mee.
11351468_1086535174696353_432398226_n.jpg

Lizzie *ADOPTED*

Lizzie is in Nederland en verblijft in de opvang in Roosendaal. Lizzie is een klein maat hondje van ca.2 jaartjes jong. Zij is gevonden op de straten van Salobrena in Spanje. Dit kleine meisje is lief voor hondjes,katten en kinderen. Lizzie is 5 kg en ca.22 cm hoog. Lizzie is een hondje wat graag op schoot zit en alle aandacht graag zelf wil en daarom zoeken we voor haar het liefste iemand die iets ouder is,het is geen must. Lizzie is gesteriliseerd. Ze is gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en heeft haar paspoort mee.
11289752_10206504809239960_380665574_n.jpg

Luna2 *ADOPTED*

Dit mooie teefje heet Luna(2). Zij is een pup van ca. 3,5 maandjes jong. Zij is gevonden met haar moeder en broertjes en zusjes op een modderig veld in Spanje. De moeder hond rende weg samen met een aantal pups maar 3 konden er gered worden waaronder Luna(2),Goofy en Kira (zie andere advertenties). Er wordt vermoed dat hij een middelmaat hondje gaat worden. Luna(2) is lief,speels en kan vanwege zijn jonge leeftijd bij kinderen,katten en andere hondjes. Luna(2) zit nog in zijn vaccinatie traject dus mocht u hem willen reserveren dan is nog wel enig geduld nodig voor hij naar Nederland komt. Wanneer Luna(2) na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt hij zijn paspoort mee.
11297852_791028004344857_2080128692_n.jpg

Bobby *ADOPTED*

Dit kleine kereltje Bobby is van ca.begin mei 2015. Hij heeft een soort van ruw harige beharing. Verwacht wordt dat hij klein blijft. Vanwege zijn jonge leeftijd verwachten we geen problemen met kinderen,katten en andere hondjes. Bobby moet zijn vaccinatie traject nog is en het zal dan ook nog wel even duren voor hij naar Nederland kan komen. Pups moeten zo wie zo een leeftijd hebben van minimaal 3 maanden en 3 weken voor ze naar Nederland mogen afreizen. Dit heeft met de verplichte Rabiës enting te maken. Mocht u Bobby al willen reserveren dan is wel enig geduld nodig. Wanneer Bobby na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt hij zijn paspoort mee.
11872858_877037575678710_1694655628_n.jpg

Chica *ADOPTED*

Chica is een klein blijvend hondje wat achter gelaten werd in een van de winkels in Spanje. Haar hoogte is ca 30-35 cm. Leeftijd is ca.2 jaartjes jong Dit meisje kan bij kinderen,katten en hondjes. Chica zal voor zij naar Nederland komt gesteriliseerd zijn, Wanneer Chica naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zij haar paspoort mee. Denkt u haar een plekje in uw huis te kunnen geven dan kunt u contact opnemen.
12170290_905315939517540_756342877_n.jpg

Betty *ADOPTED*

Ik heet betty. Mijn moeder is een whippet en onze vader is een terriër. Ik ben van ca.juli 2015 omdat ik nog een pup ben verwachten ze geen problemen met kinderen,andere hondjes en katten. Ze zal klein middel tot middel worden wanneer ze volgroeid is. Betty is recent aangekomen in Nederland en verblijft in de opvang te Haarlem. Zij is gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en heeft haar paspoort mee.
1059370_923242687760289_270867199_n.jpg

Tai *ADOPTED*

Hallo ik zal mij even voorstellen ik ben Tai. Ik ben een witte franse bulldog van een 4 jaar jong. De beschadigingen op mijn kop zijn van beten van andere honden. Maar deze zijn al aan het genezen. Ondanks dit ben ik zelf nog steeds lief voor andere honden. Kinderen vind ik super leuk en daar ben ik ook lief voor. Katten weten ze nog niet. Ik zal voor ik naar Nederland kom gecastreerd zijn. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt hij zijn paspoort mee.
12355056_923568124358988_1300537228_n.jpg

Puky *ADOPTED*

Puky is een schattig teefje Zij is van een golden retriever moeder en vader onbekend. 3 maanden jong. Zij houd erg van knuffelen. Puky kan met kinderen ,hondjes en katten. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zij haar paspoort mee.
12369549_924778574237943_1460128992_o.jpg

Obie *ADOPTED*

Ik ben een van de 3 pups die nu nog in Spanje verblijven. Mijn naam is Obie en ben een reutje. Ik ben ca. 6 weekjes jong,lief en speels. Vanwege de jonge leeftijd verwachten we geen problemen met kinderen,katten en andere hondjes. Er wordt verwacht dat wij een (klein)middel slag maat hond worden(schaaps herder grootte). Ik ben degene met het bruine en blauwe oog. Obie is nog jong en het zal dan ook nog een poos duren voor hij naar Nederland mag. Dus wilt u hem reserveren dan is zeker enig geduld nodig. Hij zal eerst nog haar vaccinatie traject moeten afronden voor hij mag reizen. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt hij zijn paspoort mee.
12404091_925553307529227_1212880066_n.jpg

Winie *ADOPTED*

Ik heet Winie. Ik ben een kruising border collie. Willie is ca 2,5 maand jong. Verwacht wordt dat ik een middel grote hond ga worden. Zij kan bij kinderen,katten en andere hondjes. Winie is speels en een lieve vrolijke pup. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus wilt u Winie reserveren dan is wel enig geduld nodig. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zij haar paspoort mee.
12283119_1189406197742583_861679814_n1.jpg

Davi *ADOPTED*

Ik Davi ben één van de zes pups die gered is in Spanje. Gered door een dappere vrouw van een plantage chirimoyas. Ze werd geïnformeerd dat ze vandaag(21-11-2015)de plantage water zouden geven (de puppy`s zouden dan wel verdronken zijn)en is `s morgens vroeg om 06.00 uur de puppy`s gaan redden. Voor een van de puppy`s moest ze zelf helemaal achterin een pijp kruipen om deze te redden. Door deze dappere vrouw zijn ze nu veilig. De pups zijn ca. een 2 maand jong. Davi is een reutje en wanneer hij volgroeid is zal hij middel tot groot zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus wilt u Davi reserveren dan is wel enig geduld nodig. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt hij zijn paspoort mee.
12510010_933327806751777_416976731_o.jpg

Dandy *ADOPTED*

Ik Dandy ben één van de zes pups die gered is in Spanje. Gered door een dappere vrouw van een plantage chirimoyas. Ze werd geïnformeerd dat ze vandaag(21-11-2015)de plantage water zouden geven (de puppy`s zouden dan wel verdronken zijn)en is `s morgens vroeg om 06.00 uur de puppy`s gaan redden. Voor een van de puppy`s moest ze zelf helemaal achterin een pijp kruipen om deze te redden. Door deze dappere vrouw zijn ze nu veilig. De pups zijn ca. een 2 maand jong. Dandy is een reutje en wanneer hij volgroeid is zal hij middel tot groot zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus wilt u Dandy reserveren dan is wel enig geduld nodig. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt hij zijn paspoort mee.
12729293_977261809010732_6859335791162509773_n.jpg

Don *ADOPTED*

Ik Don ben één van de zes pups die gered is in Spanje. Gered door een dappere vrouw van een plantage chirimoyas. Ze werd geïnformeerd dat ze vandaag(21-11-2015)de plantage water zouden geven (de puppy`s zouden dan wel verdronken zijn)en is `s morgens vroeg om 06.00 uur de puppy`s gaan redden. Voor een van de puppy`s moest ze zelf helemaal achterin een pijp kruipen om deze te redden. Door deze dappere vrouw zijn ze nu veilig. De pups zijn ca. een 2 maand jong. Don is een reutje en wanneer hij volgroeid is zal hij middel tot groot zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus wilt u Don reserveren dan is wel enig geduld nodig. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt hij zijn paspoort mee. UPDATE: Ik ben sinds 05-04-2016 in Nederland en verblijf in de opvang te Haarlem.
PICT0023.JPG

Zape *ADOPTED*

Ik heet Zape. Zape is een ca. 2 jaar jonge reu. Hij heeft een schoft hoogte van een 27 cm en weegt een 7 kg. Zape kan zowel bij kinderen katten als honden. Hij wordt omschreven als een plezierige familie hond. Zape zal gecastreerd naar Nederland komen. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt hij zijn paspoort mee.
12498696_930500790367812_982340040_n.jpg

Minnie *ADOPTED*

Ik heet Minnie. Op de foto ben ik de lichtste van de 2 Minnie is een teefje van ca. 10 weken. Van Minnie wordt verwacht dat ze een klein tot klein middel maat hondje gaat worden. Ik ben een type fluffy. Minnie kan zowel bij kinderen katten als honden. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zij haar paspoort mee.
PICT0002.JPG

Micky *ADOPTED*

Ik heet Micky. Op de foto ben ik de donkerste van de 2 Micky is een reutje van ca. 10 weken. Van Micky wordt verwacht dat ze een klein tot klein middel maat hondje gaat worden. Ik ben een type fluffy. Micky kan zowel bij kinderen katten als honden. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus wilt u Micky reserveren dan is wel enig geduld nodig. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt hij zijn paspoort mee.
PICT0024.JPG

Gabby *ADOPTED*

Mijn naam is Gabby . Ik ben een teefje van ca.28-08-2015 Zij is afkomstig vanuit Spanje. Gabby is een kruising met een schofthoogte van 55 cm. Dit meisje kan zowel met kinderen,katten en honden. Gabby is zindelijk en vooral erg lief. Zij is gevaccineerd,gechipt,tegen vlooien en wormen behandeld en heeft een paspoort. Gabby verblijft in de opvang in Haarlem.
PICT0006.JPG

Gadberry *ADOPTED*

Ik heet Gadberry Ik ben 30 december ca 4 maanden jong. Vanwege mijn jonge leeftijd verwachten ze geen problemen met kinderen katten en honden . Gadberry is speels en een lieve vrolijke pup. Vermoedelijk ben ik een mastin type Verwacht wordt dat hij een grote hond gaat worden. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus wilt u Gadberry reserveren dan is wel enig geduld nodig. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt hij zijn paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-10961817 06-12913350 06-12908192 zie ook de andere advertenties.
12309049_10153114705892032_1093277535_n.jpg

Daisy *ADOPTED*

Dit mooie teddy beertje is Daisy. Dit teefje is een 2 maand jong. Vanwege haar jonge leeftijd verwachten we geen problemen met kinderen,katten en andere hondjes. Vermoedelijk is zij een mastin type. Verwacht wordt dat hij een grote hond gaat worden. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus wilt u Daisy reserveren dan is wel enig geduld nodig. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zij haar paspoort mee. UPDATE: Daisy is sinds 30-12-2015 in Nederland en verblijft in de opvang Amsterdam.
12434246_927576877326870_1533230267_n.jpg

Dee- Dee *ADOPTED*

Dit mooie teddy beertje is Dee Dee. Dit teefje is een 2 maand jong. Vanwege haar jonge leeftijd verwachten we geen problemen met kinderen,katten en andere hondjes. Vermoedelijk is zij een mastin type. Verwacht wordt dat hij een grote hond gaat worden. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus wilt u Dee Dee reserveren dan is wel enig geduld nodig. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zij haar paspoort mee.
bewerkt.jpg

Aquiles2 *ADOPTED*

Deze mooie teddy beer is Aquiles(2). Dit reutje is een 2 maand jong. Vanwege zijn jonge leeftijd verwachten we geen problemen met kinderen,katten en andere hondjes. Vermoedelijk ben ik een mastin type Verwacht wordt dat hij een grote hond gaat worden. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus wilt u Aquiles(2) reserveren dan is wel enig geduld nodig. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt hij zijn paspoort mee.
12325046_1192414890775047_1157839024_n.jpg

Shake (Eddie) *ADOPTED*

Naam: Shake Geboortedatum: 02-10-2015 Schofthoogte: 55 cm Gewicht: 16,5 kg Gecastreerd: Nee Katten: Geen ervaring mee Honden: Goed Kinderen: Goed, maar door zijn enthousiasme springt hij tijdens begroeting of spelen. Niet bij te kleine kinderen vanwege het omver kunnen lopen of springen. Vaccinaties: Alles gekregen wat nodig is. Pas vanaf 1 jaar weer vaccineren. Omschrijving: Shake is een vrolijke, speelse reu die het erg leuk vind onder de mensen te zijn. Hij kan ook erg goed alleen zijn en alleen spelen. Ook is hij heel erg nieuwsgierig en wilt het liefst overal bij zijn. Shake is zindelijk en wordt nog tussen de 4 en 5 keer per dag uitgelaten. Shake houdt ervan om met andere honden te spelen, en kan daardoor trekken aan de riem. Onze ervaring in het park of bos is prima. Hij loopt los en blijft vaak vlakbij. Shake zijn lievelingspeeltjes zijn: ballen, stokken en een bot. Shake kan de commando’s: zit, lig, wacht, blijf, poot en high-5 ;-) Helaas en met pijn in ons hart moeten we Shake een ander huis aanbieden wegens gezondheidsproblemen in het gezin. Wij kunnen niet langer de zorg/aandacht bieden die onze lieve Shake nodig heeft. Shake is gevaccineerd, gechipt en heeft een paspoort.
14163914_1251516544872063_101265036_o.jpg

Mario *ADOPTED*

Ik heet Mario. Mario is een reutje van ca.3 maand jong. Hij kan bij kinderen,katten en andere hondjes. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus wilt u Mario reserveren dan is wel even geduld nodig. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt hij zijn paspoort mee.
12388072_885663224881334_1225797597_n.jpg

Bam- Bam *ADOPTED*

Ik ben reutje Bam-Bam het broertje van Bimba. Ik ben ca.3 maand jong. Ik ben naar verwachting een klein tot klein middel slag hondje. Verwacht wordt dat hij onder de 10 kg blijft. Er wordt gevraagd of hij een labrador of golden retriever pup is maar er is ons vertelt dat dit niet het geval is. Bam-Bam kan zowel bij kinderen als katten en andere hondjes. Pups mogen pas naar Nederland komen wanneer ze minimaal 3 maanden en 3 weken oud zijn,dit heeft te maken met de Rabiës vaccinatie. Deze mag pas gegeven worden bij de leeftijd van 3 maanden en MOET minimaal 3 weken inwerken . Dus mocht u Bam-Bam willen reserveren dan is enig geduld nodig. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt hij zijn eigen paspoort mee.
12395083_10153837314148824_1235540758_n.jpg

Maxi *ADOPTED*

Ik heet Maxi Maxi is van 20-10-15 Deze mooie jongen heeft blauwe ogen. Hij zal een maatje Jack Russel worden. Vanwege zijn jonge leeftijd verwachten we geen problemen met kinderen,katten en honden. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus wilt u Maxi reserveren dan is wel enig geduld nodig. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt hij zijn paspoort mee.
GetAttachment.aspx.jpg

Xanti *ADOPTED*

Ik heet Xanti Xanti is een mooie bruine Labrador kruising. Heeft iets wit op de borst en een iets verkorte staart. Zij is een geschatte 8 weken jong. Ze heeft een rustig karakter. Kan goed met andere honden. Kinderen en katten ook geen bezwaar. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus mocht u Xanti willen reserveren voor adoptie dan is wel enig geduld nodig. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zij haar paspoort mee.
12431212_10156305110250623_1245112763_n (1).jpg

Chanel *ADOPTED*

Dit kruising chihuahuatje is een teefje. Zij wordt geschat op 3 jaar. Weegt op het ogenblik een 3 kg. Zij is gevonden in de straten van Spanje. Door deze ervaring is ze nog een beetje angstig maar dit komt vast goed. Voor zij naar Nederland komt zal zij gesteriliseerd zijn. Klein blijvend hondje. Kan bij kinderen,katten en hondjes. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zij haar paspoort mee.
12745422_977709602299286_5070001665383679428_n.jpg

Davi *ADOPTED*

Ik ben reutje en heet Davi Een pup van geschat een 8-9 weken. Ik ben vandaag gedumpt in een tuin in Griekenland. Ik zie er verzorgt uit en wat de reden van het dumpen is dat zal altijd wel onduidelijk blijven. Ook ben ik een echte knuffel en zeker niet angstig. Ik zal wanneer ik uitgegroeid ben een middel slag hondje worden. Vanwege mijn jonge leeftijd kan ik bij kinderen,katten en andere hondjes. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus mocht u Davi willen reserveren voor adoptie dan is wel enig geduld nodig. Wanneer hij naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt, tegen vlooien en wormen behandeld en heeft hj zijn paspoort mee.
12506874_10153756238673567_348232668_n.jpg

Emily *ADOPTED*

Dit kleine meisje Emily is 1 van de pups van Frida(zie andere advertentie). Zij is ca 4-6 weken jong. Emily komt uit een nestje van 4 pups waarvan haar broertje inmiddels al een baasje gevonden heeft. Ze zal een klein slag hondje blijven. Vanwege haar jonge leeftijd verwachten we geen problemen met kinderen,katten en andere hondjes. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus wilt u Emily reserveren dan is wel enig geduld nodig. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zij haar paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-10961817 06-12913350 zie ook de andere advertenties.
12511960_10208258657445069_685435459_n.jpg

Peppa *ADOPTED*

Dit kleine meisje Peppa is 1 van de pups van Frida(zie andere advertentie). Zij is ca 4-6 weken jong. Peppa komt uit een nestje van 4 pups waarvan haar broertje inmiddels al een baasje gevonden heeft. Ze zal een klein slag hondje blijven. Vanwege haar jonge leeftijd verwachten we geen problemen met kinderen,katten en andere hondjes. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus wilt u Peppa reserveren dan is wel enig geduld nodig. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zij haar paspoort mee.
12813931_984252121645034_2983659274491727377_n.jpg

Suzy *ADOPTED*

Dit kleine meisje Suzy is 1 van de pups van Frida(zie andere advertentie). Zij is ca 4-6 weken jong. Suzy komt uit een nestje van 4 pups waarvan haar broertje inmiddels al een baasje gevonden heeft. Ze zal een klein slag hondje blijven. Vanwege haar jonge leeftijd verwachten we geen problemen met kinderen,katten en andere hondjes. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus wilt u Suzy reserveren dan is wel enig geduld nodig. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zij haar paspoort mee.
12527615_10208258665845279_402184849_n.jpg

Dante *ADOPTED*

Dante. Hij is een kruising staffordshire pup. Dante werd als kleine pup bij een dierenarts achter gelaten in Spanje. Een lieve vrouw in Spanje heeft hem met de hand groot gebracht. Dante is van 02-11-2015 Dante is een jonge pup welke bij kinderen,katten en andere hondjes kan. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt hij zijn paspoort mee. Dante is sinds 14-05-2016 in Nederland en verblijft in de opvang te Haarlem.
12511564_1219016384781564_723478413_n.jpg

Molly *ADOPTED*

Ik heet Molly Molly is een kruising mastin. Zij is geschat op een 3 maand oud. Een meisje wat op het ogenblik een 4,9 kg weegt en een schofthoogte heeft van een 32 cm. Vanwege haar jonge leeftijd verwachten we geen problemen met kinderen,katten en honden. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus wilt u Molly reserveren dan is wel enig geduld nodig. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zij haar paspoort mee. UPDATE: Molly is sinds 23-01-2016 in Nederland en verblijft in de opvang in Haarlem.
12509198_950324725037774_790720169963656412_n.jpg

Sena *ADOPTED*

Sena een X herder is een teef. Zij is ca 5 jaar jong. Ze kan zowel met kinderen,katten en andere honden. Sena zal voor zij naar Nederland komt gesteriliseerd zijn.
13632899_1047664871984736_2062037902_o.jpg

Teddy *ADOPTED*

Ik ben pas ca.3 weken(geschat) jong en ze zijn op zoek naar een baasje voor mij. Volgens zeggen ben ik een kruising met een boxer. Teddy is een reutje. Dit kereltje kan vanwege zijn leeftijd bij alles en iedereen. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Mocht u hem willen reserveren dan is nog wel enig geduld nodig. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt hij zijn paspoort mee.
248641_978037128933200_8157363577610508429_n.jpg

Hughie *ADOPTED*

Dit pupje kreeg de naam,Hughie. Hij verblijft momenteel nog in Spanje. Hij is rond de kerst gevonden. Geboren ca.december 2015. Hij is een vrolijk en grappige pup. Verwachte grootte is een middelmaat hond.. Hij kan vanwege zijn jonge leeftijd bij kinderen,katten en honden. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus wilt u Hughie reserveren dan is nog wel enig geduld nodig voor hij naar nederland komt. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt hij zijn paspoort mee.
PICT0011.JPG

Ellie *ADOPTED*

Deze BullX labradors genaamd Kim en Ellie verblijven nog in Spanje. Kim rechts Ellie links op de foto. Deze 2 meisjes zijn rond kerstdag gevonden in Spanje. Zij kunnen bij kinderen,katten en andere hondjes Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus mocht u voor een van de meisjes willen gaan dan is nog wel enig geduld nodig. Wanneer zij na reservering naar Nederland komen zijn zij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en nemen ze ieder hun eigen paspoort mee.
PICT0027.JPG

Pitusa *ADOPTED*

Deze mooie ras zuivere Golden retriever pup is Pitusa. Zij is een ca.6 weken jong. Tula kan bij kinderen ,katten en honden. Zij zal uit groeien tot een middel slag hond. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus als u haar wilt reserveren is nog wel enig geduld nodig. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zij haar paspoort mee.
10258538_993862074017372_7807486454967149822_n.jpg

Osita *ADOPTED*

Deze mooie Golden retriever pup is Osita. Zij is een ca.6 weken jong. Osita kan bij kinderen ,katten en honden. Zij zal uit groeien tot een middel slag hond. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus als u haar wilt reserveren is nog wel enig geduld nodig. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zij haar paspoort mee.
1044480_993902094013370_5663135556359860973_n.jpg

Nur *ADOPTED*

Onze moeder Margarita heeft een uitstapje gemaakt en kwam het gezin in Spanje verrassen met de geboorte van 5 pups. dit was rond de kerstdagen van 2015 Dit teefje Nur is een van deze 5 pups. Ze kan zowel bij kinderen,katten en honden. Moederhondje Margarita is een klein maat hondje hoe groot de vaderhond was is helaas onbekend. Naar verwachting blijven wij een klein tot klein middelmaat hondje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus mocht u haar willen reserveren voor adoptie dan is wel enig geduld nodig. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zij haar paspoort mee. UPDATE: Ik verblijf sinds 19-04-2016 in Nederland in de opvang te Haarlem.
PICT0087.JPG

Paul *ADOPTED*

Paul verblijft in Zeeuws Vlaanderen. Paul is een reutje van 21-04-2015 Hij is ca.35 cm hoog. Katten gaat hij achteraan wanneer ze weg hollen want ja dan denkt hij, we gaan spelen. Met mannen is hij nog wel wat onzeker. Kinderen daarin tegen vind hij helemaal geweldig. Wel kan paul wat over enthousiast worden met spelen wat dan over kan gaan in bijten,hier moeten dus duidelijke grenzen aan gegeven worden. Verder is Paul een fit hondje die uitdagingen en lopen of werken zeker leuk vind en hem een positief gedrag geeft. Dus bij sportieve mensen zal Paul zich zeker thuis voelen. Dit jongetje is al gecastreerd . Hij is gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en heeft zijn paspoort mee.
12715582_462434143950748_7462203598405315539_n.jpg

Lulu *ADOPTED*

Ik Lulu ben een kruising frans bulletje X chihuahua. Ik ben een teefje van 3,5-4 maand jong. Mijn vachtje is zwart met een wit blesje. Ik ben de kleinste van het nest. Ik kan vanwege mijn jonge leeftijd bij kinderen ,katten en honden. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus wilt u haar adopteren dan is wel enig geduld nodig. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zij haar paspoort mee.
12715634_971324996271080_4832076983152090871_n.jpg

Suerte *ADOPTED*

Ik Suerte ben een kruising herder. Mijn broertje is Balou(zie andere advertentie) Dus ik zal middel groot worden. Mijn geschatte geboorte datum is 30.12. 15. Vanwege mijn jonge leeftijd verwachten wij geen problemen met kinderen ,katten en andere hondjes. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt hij zijn paspoort mee. UPDATE: Ik verblijf sinds 20-04-2016 in Nederland in de opvang te Rotterdam.
12699184_10153743282000860_159571992_o.jpg

Nala *ADOPTED*

Ik Nala ben een mastin pup. Nala is een teefje van ca.4 weken jong. Zij zal naar verwachting een middel slag to grote hond gaan worden. Dit pupje kan vanwege mijn jonge leeftijd bij kinderen ,katten en honden. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus wilt u Nala adopteren dan is wel enig geduld nodig. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zij haar paspoort mee.
12746289_1237221179627751_654860707_n.jpg

Valentin *ADOPTED*

Ik heet Valentin Op het moment verblijf ik nog in Spanje. Valentin is een mannetje van ca.1-2 jaar. Hij weegt een ca 4 kg. Hij is gecastreerd . Hij kan bij alles en iedereen,super lief. Wanneer hij naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt, tegen vlooien en wormen behandeld en heeft een paspoort. Valentin verblijft in de opvang te Haarlem.
12746305_1243087462374456_359579845_n.jpg

Melissa *ADOPTED*

Melissa is een van de pups die met de hand gevangen is diep beneden een rivier bank in Spanje. Helaas liet de moeder hond zich niet vangen,zij was te bang. Hier wordt later nog een poging voor gedaan om haar te vangen. Melissa verblijft nu samen met haar broertjes en zusjes(zie andere advertenties) in een kennel in Spanje en wordt op een leeftijd van 6-8 weken geschat. Type :Podenco Zij is een schatje,erg vriendelijk. Melissa kan bij kinderen,katten en hondjes. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus wilt u haar reserveren dan is nog wel enig geduld nodig voor zij naar Nederland komt. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zij haar paspoort mee.
bewerkt.jpg

Tommy2 *ADOPTED*

Dit zwarte labrador mannetje is van 16/01/2016 Hij heeft de naam Tommy(2). Dit kereltje kan met zowel kinderen,katten en hondjes. Hij zal een middelmaat hond gaan worden. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus mocht u hem willen reserveren voor adoptie dan is wel enig geduld nodig. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt hij zijn paspoort mee. UPDATE: Ik ben sinds 20-05-2016 in Nederland. Ik verblijf in de opvang te Deventer.
13271964_1017045581713332_1313176998_o.jpg

Pippa *ADOPTED*

Pippa. Dit meisje is ca 10 weken jong. Ze weegt op dit moment een 2,3 kg Zij verblijft nu nog in Spanje. Vanwege haar jonge leeftijd verwachten we geen problemen met kinderen,katten en andere hondjes. Zij zal naar verwachting een klein(geen mini)to klein middelslag hondje gaan worden. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus wilt u Pippa adopteren dan is wel enig geduld nodig. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zij haar paspoort mee.
12524247_10204245538579061_5825289385619536682_n.jpg

Lulu *ADOPTED*

Voor pup Lulu die eruit ziet als een labrador zijn we op zoek naar een adoptie gezin. Het is een teefje en ze is zwart van kleur. De leeftijd is ongeveer 5 maanden Schoft hoogte: 40 cm. Pups mogen pas reizen als ze minimaal 3 maanden en 3 weken oud zijn dit heeft alles met de Rabiës vaccinatie te maken. Deze vaccinatie mag pas op een leeftijd van 3 maanden gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus wilt u een pup reserveren houd u dan wel rekening met dit alles. Wanneer Lulu naar Nederland komt is zij gevaccineerd,gechipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zij haar paspoort mee.
10172610_995162320554014_4010938129044591363_n.jpg

Breeze *ADOPTED*

Breeze Deze pup is weggenomen bij een mand die haar op de markt wilde verkopen. Zij en haar broertje waren er slecht aan toe,ongedierte en totaal uitgedroogd. Na een bezoek aan de dierenarts en een toegewijd opvang gezin knapte ze na enkele dagen al enorm op. Nu is zij en ook haar broer levendig en speels en zijn ze gezond. Breeze verblijft nu nog in Spanje. Dit meisje is goed met kinderen,katten en honden. Zij heeft een geschatte leeftijd van een 8 weken. Verwachtte grootte is klein tot klein middel. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus wilt u haar reserveren dan is wel enig geduld nodig. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zij haar paspoort mee.
12986954_10208008233155129_8962289505536166327_n.jpg

Manu *ADOPTED*

Manu is een reutje en verblijft in Spanje. Geboorte datum :eind februari Manu is een pup van een middel slag moeder(Golden retriever achtig) Verwachtte grootte middel maat. Hij kan bij kinderen,katten en honden. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus wilt u hem reserveren dan is wel enig geduld nodig. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt hij zijn paspoort mee.
13410809_1028972137187343_66746684_o.jpg

Bobby(2) *ADOPTED*

Dit leuke reutje is afkomstig uit Spanje. En heeft zijn baasje gevonden.
mjm-dogs-foundation-bobby2-52259586-1447680223 (3).jpg

Meillie *ADOPTED*

Ik ben een kruising met een naakthondje. Dit meisje is van 07-03-2016. Zij verblijft nu sinds 27-06-2016 in Nederland. Meillie verblijft in de opvang te Haarlem met andere honden en katten dit alles gaat perfect. Zij is gevaccineerd, ge-chipt, tegen vlooien en wormen behandeld en heeft een paspoort mee.
PICT0001.JPG

Olivia *ADOPTED*

Olivia Kruising mastin,teefje. Zij verblijft nu nog in Spanje. Olivia is een pup van ca.2 maanden jong. Samen met haar zusjes en broertjes (zie één andere advertentie) gevonden in Spanje. Verwacht wordt dat zij een middel tot grote hond wordt. Zij kan bij kinderen,katten en honden. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus mocht u haar willen reserveren voor adoptie dan is wel enig geduld nodig. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zij haar paspoort mee. UPDATE: Olivia is sinds 08-06-2016 in Nederland en verblijft in de opvang te Rotterdam.
13405129_1028325083918715_305953581_o.jpg

Meillies broertje *ADOPTED* Ying

Meillies broertje. Hij is een Mix chihuahua X fluffy. Dit mannetje is ca. 1,5 maanden jong. Hij verblijft nu nog in Spanje. Vanwege de jonge leeftijd verwachten we geen problemen met kinderen, katten en andere hondjes. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus wilt u hem adopteren dan is wel enig geduld nodig. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt hij zijn paspoort mee.
13101386_10154170158453824_1604783064_n.jpg

Cecilio *ADOPTED*

Cecilio. Dit mannetje is ca.3 jaar jong. Hij verblijft nu nog in Spanje. Dit kereltje zat met Cristóbal(zie andere advertentie) samen bij een ouder echtpaar maar die kunnen wegens gezondheids problemen niet meer voor hun zorgen. Cecilio kan met kinderen,katten en andere hondjes. Voor hij naar Nederland komt zal hij gecastreerd zijn. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt hij zijn paspoort mee.
13570235_1045083438909546_1736773597_o.jpg

Lia *ADOPTED*

Lia. Dit meisje weegt minder dan 4 kg. Zij heeft een leeftijd van Ca.1,5 jaar. Lia heeft iets aan haar pootje maar daar wordt nog naar gekeken door een dierenarts in Spanje. Zodra hier iets meer over bekend is laten wij dit weten. Zij heeft een super lief karakter. Lia zal voor zij naar Nederland komt gesteriliseerd zijn. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zij haar paspoort mee.
13115896_969651219815867_730034210_n.jpg

Shane *ADOPTED*

Ik heet Shane. Ik ben een kruising duitse herder pup. Mijn geschatte leeftijd is ca.1,5-2 maanden jong. Ik zal een middel grote tot grote hond gaan worden. Shane kan zowel bij kinderen,katten en andere hondjes. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus mocht u hem willen reserveren voor adoptie dan is wel enig geduld nodig. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt hij zijn paspoort mee.
13020076_10154134066833824_49211525_n.jpg

Peter Pan *ADOPTED*

Peter Pan. Dit jongetje is ca.2,5 maanden jong. Weegt een ca. 2 kg. Vermoedelijk een klein slag hondje. Hij kan vanwege zijn jonge leeftijd bij kinderen,katten en andere hondjes. Momenteel verblijft hij nog in Spanje Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus wilt u hem reserveren dan is nog wel enig geduld nodig voor hij naar Nederland komt. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt hij zijn paspoort mee.
13162488_10154187066313824_1656309465_n.jpg

Blanca2 *ADOPTED*

Vanaf 17-12-2016 zal Blanca(2) in de opvang in Haarlem verblijven. Blanca(2) . Zij is een Spaans hondje. Zij is een kruising border collie. Blanca(2)heeft één kleiner oogje maar ziet hier wel gewoon mee en de andere is normaal. Dit is aangeboren. Zij kan bij kinderen,katten en honden. Ook heeft Blanca(2) energie genoeg om met sportieve mensen mee te gaan. Hondje met een lief karakter en gek met kinderen Geschatte geboorte datum: 20-04-2016. Zij is gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en heeft een paspoort mee.
PICT0019.JPG

Canela *ADOPTED*

Canela. Zij is een kruising stafford shire pup en verblijft nu nog in Spanje. Canela is ca. 3 maanden jong. Zij is een jonge pup welke bij kinderen,katten en andere hondjes kan. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zij haar paspoort mee.
13617549_1007540599360262_314281196_n.jpg

Treacle *ADOPTED*

Mijn naam is Treacle. Zij is een kruising Baskische herder(voor karakter eigenschappen kunt u google). Zij heeft een vriendelijk karakter. Treacle is een meisje. Zij heeft een geschatte leeftijd van een 10 weken. Zij kan bij zowel kinderen,katten als honden. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus wilt u haar reserveren dan is wel enig geduld nodig. Wanneer zij naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt, tegen vlooien en wormen behandeld en heeft zij haar paspoort mee. UPDATE: Treacle is sinds 22-08-2016 in Nederland en verblijft in de opvang te Rotterdam.
13901335_1100528966684015_4976236417046525652_n.jpg

Grietje/ Little *ADOPTED*

Haar naam is Grietje(tijdelijk). Zij is een kruising yorkshire. Zij is een ca. 2 maanden jong. Grietje kan bij alles en iedereen. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus wilt u haar reserveren dan is wel enig geduld nodig. Wanneer zij gereserveerd wordt is zij bij aankomst in Nederland gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en heeft zij haar paspoort mee.
14315896_1099006306850592_1257545040_o.jpg

Timmie *ADOPTED*

Zijn naam is Timmie. Hij is een kruising yorkshire/chihuahua. Hij is een ca. 2 maanden jong. Ventje kan bij alles en iedereen. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus wilt u hem reserveren dan is wel enig geduld nodig. Wanneer hij gereserveerd wordt is hij bij aankomst in Nederland gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en heeft hij zijn paspoort mee.
14374617_1099006300183926_312521224_o.jpg

Autor *ADOPTED*

Autor. Dit mannetje is gevonden op een stortplaats in Spanje. Hij is een ca.2-3 maanden jong. Autor kan bij alles en iedereen. Vader is waarschijnlijk iets van Herder. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus wilt u hem reserveren dan is wel enig geduld nodig. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt hij zijn paspoort mee.
13874872_1054308947979741_621539684_n.jpg

Risto *ADOPTED*

Risto. Hij is een reu van ca.3,5 maanden jong. Risto is een Spaanse mastiff kruising. Van deze pup wordt verwacht dat hij groot zal gaan worden. Momenteel verblijft hij nog in Spanje. Hij kan bij kinderen,katten en honden. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Risto heeft nog niet zijn Rabiës gehad en daarom zal het zeker nog 3 weken duren voor hij gaat komen. Mede zal er ook nog een beschikbare vlucht begeleider gevonden moeten worden. Dus wilt u hem reserveren dan is wel enig geduld nodig. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt hij zijn paspoort mee.
13900967_1363352083681326_1748741271_n.jpg

Pope *ADOPTED*

Pope. Hij is een reu van ca.4 maanden jong. Pope is een kruising Mastin. Verwachte grootte is groot. Hij kan zowel bij mensen,katten als bij hondjes. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Hij heeft nog niet zijn Rabiës gehad en daarom zal het zeker nog 3 weken duren voor hij gaat komen. Mede zal er ook nog een beschikbare vlucht begeleider gevonden moeten worden. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt hij zijn paspoort mee.
13866644_1364137023602832_1596512294_n.jpg

Evi *ADOPTED*

Mijn naam is Evi. Ik ben een teefje van ca. 6 weken jong. Dit meisje is gedumpt in het Spaanse asiel maar moet daar zo snel mogelijk weg want zeker jonge pups zullen het daar niet overleven. Dit pupje kan bij kinderen,katten en honden. Waarschijnlijk is zij een kruising Bretonse Spaniel. Verwachte grootte is klein middel tot middel. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Dus wilt u haar reserveren dan is wel enig geduld nodig. Wanneer zij naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt, tegen vlooien en wormen behandeld en heeft zij haar paspoort mee.
14438983_1106766652741224_1161066204_o.jpg

Muppie= Betsy *ADOPTED*

Haar noemen we even Muppie. Zij is gevonden samen met 3 pups en een volwassen reutje in Spanje. Nu zitten ze veilig(Spanje) en kunnen ze gevaccineerd worden en ter adoptie aangeboden worden. Muppie is ca.2 jaar jong. Zij zal na de zoog tijd van haar jongen,gesteriliseerd worden. Zij is een klein middel slag hondje. Ze kan met kinderen,hondjes en katten. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zij haar paspoort mee.
15387412_10205820363188692_226915755_o.jpg

Yung *ADOPTED*

Hij is een pup van een moeder van 5-7 kg. Zijn leeftijd is een ca.1,5 maanden jong. Hij kan bij kinderen,katten en honden. Klein tot klein middel wanneer hij volwassen is. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee.
18426456_1369909019760318_1025970930_o.jpg

Zusje van Oscar= Jara *ADOPTED*

Zusje van Oscar (welke inmiddels al een huisje gevonden heeft) Zij is vrouwelijk Vader is een kruising Spaanse waterhond. Gewicht 1.600 kg. Geboren Januari 2017. Gewicht van de moeder 8 kg gewicht. De dierenarts in Spanje zegt dat zij ongeveer 10-13 kg gaat wegen wanneer zij volwassen is. Zij kan bij kinderen,katten en honden. Klein tot klein middel wanneer zij volwassen is. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
thumbnail_17555198_1625536090796256_1977836684_n.jpg

Kiara *ADOPTED*

Kiara. Zij is een meisje van ca.2 jaar jong. Weegt ca.8 kg. Zij is een X bretonse Spaniel. Goed met kinderen,katten en andere hondjes. Dit meisje heeft bijna der hele leven aan de ketting geleefd en is door een vrouw bevrijd. Vanuit Spanje zijn ze nu op zoek naar een adoptant voor deze lieve meid. Kiara heeft een lichte vorm van leishmania. Voor Kiara naar Nederland komt zal ze gesteriliseerd worden, Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
17806862_10153839479927537_1596240700_n.jpg

Boo *ADOPTED*

Reutje genaamd Boo. Dit reutje is vermoedelijk iets van een kruising Spaanse waterhond. Hij wordt naar alle waarschijnlijkheid een middel tot grote maat hondje. Boo verblijft momenteel nog in Spanje. Hij wordt geschat op 3-4 maanden jong Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Boo kan bij kinderen,katten en andere hondjes. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee.
thumbnail_17990842_10154301037027032_7978238092799330112_n.jpg

Cucho2 *ADOPTED*

Cucho. Hij is een reutje van 1/11/12 Cucho is een Yorkshire terrier. Grootte is klein. Hij kan met honden, kinderen en katten. Voor Cucho naar Nederland komt zal hij gecastreerd zijn, Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee.
18471892_1372521706165716_640231963_o.jpg

Ivy *ADOPTED*

Teefje genaamd Ivy. Dit teefje is iets van een kruising ?. Zij wordt naar alle waarschijnlijkheid een middel maat tot grote hond. Ivy verblijft momenteel nog in Spanje. Zij is al reis klaar dus zodra ze gereserveerd is en we een vlucht begeleider hebben zou ze mee naar Nederland kunnen. Geboorte datum ca. maart 2017 Ivy kan bij kinderen,katten en andere hondjes. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt, tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zij haar paspoort mee.
19114560_1716606681689196_2029457721_n.jpg

Olivia *ADOPTED*

Olivia. Op de foto is zij de pup met de bruin kleurige neus. De pup met het zwarte neusje is haar zusje Penelope(zie andere advertentie) Olivia werd met haar zusje en broertje in een rivier bedding in Spanje gevonden . Zij is een ca.2 maanden jong. Weegt nu een 1000 gr. Verblijft nu nog in Spanje. Waarschijnlijk iets van kruising teckel. Klein tot klein middel maat wanneer zij volwassen is. Olivia kan bij alles en iedereen. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zij haar paspoort mee.
thumbnail_19576266_1377717919009193_1063681415_n.jpg

Minnie *ADOPTED*

Minnie. Zij is een ca.2 maanden jong. Verblijft nu nog in Spanje. Waarschijnlijk iets van kruising spaniel/teckel. Klein tot klein middel maat wanneer zij volwassen is. Minnie kan bij alles en iedereen. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zij haar paspoort mee.
thumbnail_20401195_1768246696525194_956708886_n.jpg

Lucky *ADOPTED*

Kortbenig kereltje. Geschat op ca.1 jaar jong. Ca.30 cm hoog. Gewicht ca.12 kg Hij verblijft nu nog in Spanje. Kan zowel bij kinderen,katten als honden. Hij zal voor hij naar Nederland komt gecastreerd zijn. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt hij zijn paspoort mee. UPDATE: Lucky verblijft in de opvang te Deventer.
21100311_505744376443273_938202749_n.jpg

Piccolo *ADOPTED*

Piccolo Zijn leeftijd is een ca.8 maanden jong. Hij kan bij kinderen,katten en honden. Klein tot klein middel wanneer hij volwassen is. ca.6 kg en een 25-30 cm schoft hoogte. Voor Piccolo zoeken wij een gezin met kinderen , hij is dol op het spelen met hun . Voor hij naar Nederland komt zal hij gecastreerd zijn, Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee. Piccolo verblijft inmiddels in de opvang te Deventer.
20732728_1576839089047286_726342707_n.jpg

Luvia *ADOPTED*

UPDATE: Hallo lieve mensen, Ik Luvia/ Livia ben aangekomen in Nederland. Ik had helemaal niks van de reis, ik stond vrolijk te kwispelen toen ik aankwam in de aankomst hal. Alleen wel heel jammer dat mijn andere honden vriendjes wel een baasje hadden die stonden te wachten en mijne stond er niet. Ik ben namelijk nog vrij voor adoptie, wel mocht ik naar mijn opvang gezin toe waar ze mij lekker gaan verzorgen. Ik krijg daar mensen vriendinnen, honden vriendjes en katten vriendjes. Dit is allemaal heel erg leuk en lief dat ze me tijdelijk willen verzorgen maar wat ik echt zou willen is een eigen baasje. Bent u dat toevallig kom dan snel kennis met mij maken (ik hoop dat u tegen een honden tong kan want ik vind de mensen wel heel lief). U kunt mij komen bezoeken in de opvang te Alkmaar. Tot snel ;) Luvia. Dit teefje is ca.5 maanden jong. Zij verblijft nu nog in Spanje. Zij kan met zowel kinderen,honden als katten. Waarschijnlijk een(klein)middel maat wanneer zij volwassen is. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Voor zij naar Nederland komt zal ze gesteriliseerd zijn, Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd, ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
26734169_1905413542862216_7686551142694519032_n.jpg

Lola *ADOPTED*

Lola. Deze pup is samen met haar 2 zusjes(zie andere advertentie) in Spanje afgegeven in een winkel. Deze 3 pups zijn in Spanje afgegeven in een winkel welke behoort aan een rescue, met de melding dat als zij ze niet nam, ze de pups naar een perrera bracht waar deze pups ten dode opgeschreven zijn. De pups zijn een ca.4 weken jong. Lola kan zowel met kinderen,katten als honden. Verwachte grootte is klein tot klein medium. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
bewerkt.jpg

Lily *ADOPTED*

Lily. Deze pup is samen met haar 2 zusjes(zie andere advertentie) in Spanje afgegeven in een winkel. Deze 3 pups zijn in Spanje afgegeven in een winkel welke behoort aan een rescue, met de melding dat als zij ze niet nam, ze de pups naar een perrera bracht waar deze pups ten dode opgeschreven zijn. De pups zijn een ca.4 weken jong. Lily kan zowel met kinderen,katten als honden. Verwachte grootte is klein tot klein medium. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
23432282_1557194491031769_1020207889_o.jpg

Lulu *ADOPTED*

Lulu. Deze pup is samen met haar 2 zusjes(zie andere advertentie) in Spanje afgegeven in een winkel. Deze 3 pups zijn in Spanje afgegeven in een winkel welke behoort aan een rescue, met de melding dat als zij ze niet nam, ze de pups naar een perrera bracht waar deze pups ten dode opgeschreven zijn. De pups zijn een ca.4 weken jong. Lulu kan zowel met kinderen,katten als honden. Verwachte grootte is klein tot klein medium. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
23468352_1557194477698437_180733014_o.jpg

Pointer 2 = Dex *ADOPTED*

Pointer 2. Moeder van de pups is een kleine pointer. Hij is een pointer pup. Dit Ventje is ca.1,5 maand jong. Hij verblijft nu nog in Spanje. Hij kan met zowel kinderen,honden als katten. Middel maat wanneer hij volwassen is. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd, ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee. Volwassen hond op de foto is de moeder van de pup.
bewerkt.jpg

Harry *ADOPTED*

Harry is een kruising?. Hij is ca.4,5-5 weken jong. In Spanje gevonden in een prullenbak. Hij is het broertje van Hettie en Henry (zie andere advertenties). Harry kan bij kinderen,katten en andere honden. Verwachtte grootte klein tot(klein)middel. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee.
27153309_1638071522944065_654240564_n.jpg

Cosita *ADOPTED*

COSITA Podenco anadaluz. Dit meisje is ca.1,5 maand jong. Zij verblijft nu nog in Spanje. Zij kan met zowel kinderen,honden als katten. Middel maat wanneer zij volwassen is. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd, ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
24475011_1584188028332415_159627179_o.jpg

Ernie *ADOPTED*

Ernie. Kruising labrador? Dit reutje is ca.1,5 maanden jong. Hij verblijft nu nog in Spanje. Ernie kan met zowel kinderen,honden als katten. Waarschijnlijk een middel maat wanneer hij volwassen is. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd, ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee.
23798907_1570769356340949_866979513_o.jpg

Bernardino= Rufo *ADOPTED*

Bernardino. Kruising terriërtje. Hij is een mannetje van ca.9 maanden jong. Goed met honden,katten en kinderen. Hij is gevonden langs de weg in Spanje. Voor Bernardino naar Nederland komt zal hij gecastreerd zijn, Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee.
thumbnail_20496392_1412235682224083_1058953555_n.jpg

Filomena *ADOPTED*

Filomena. Gevonden in een slechte conditie en nu bijna klaar om te mogen reizen. Dit meisje is ca.3,5 maand jong. Zij verblijft nu nog in Spanje. Zij kan met zowel kinderen,honden als katten. Klein middel to middel maat wanneer zij volwassen is. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd, ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
thumbnail_21742925_433969603663948_6706927107508673327_n.jpg

Marisol= Magdalena *ADOPTED*

Magdalena. Kruising labrador?. Dit teefje is ca.1,5 maanden jong. Zij verblijft nu nog in Spanje. Zij kan met zowel kinderen,honden als katten. Waarschijnlijk een middel maat wanneer zij volwassen is. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd, ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd, ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
21903461_10154234374467537_2146363257_n.jpg

Magdalena= Marisol *ADOPTED*

Marisol. Kruising labrador?. Dit teefje is ca.1,5 maanden jong. Magdalena heeft geen staart. Zij loopt op het moment nog niet zoals het moet dit komt door Calsium gebrek zegt de dierenarts. Dus nu krijgt ze calsium en speciaal voer om haar Calsium weer op peil te krijgen zodat ze weer goed gaat lopen. Volgens de dierenarts in Spanje komt dit weer helemaal goed. Zij verblijft nu nog in Spanje. Zij kan met zowel kinderen,honden als katten. Waarschijnlijk een middel maat wanneer zij volwassen is. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd, ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd, ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
thumbnail_21848937_10154234374477537_237080304_n.jpg

Gabby *ADOPTED*

Gabby. Zij is een pup van ca. 1,5 maanden jong. Mama bodeguera vader onbekend. Zij is het zusje van Gus(zie andere advertentie). Kan bij kinderen,honden en katten. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd, ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
24463194_1584187681665783_1538171146_o.jpg

Rissa= Juli *ADOPTED*

Rissa. Zij is een van de hondjes die samen met haar bazinnetje 15 augustus uit der huisje in Spanje gezet wordt. Zij is een vrouwtje van tussen de ca. 1-2 jaar. Grootte: klein middelmaat . Op de foto(midden op de trap). Rissa heeft een lief karakter en kan bij alles en iedereen. Voor zij naar Nederland komt zal zij gesteriliseerd zijn. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt,tegen vlooien en wormen behandeld en neemt zij haar paspoort mee.
20638747_1632743783462528_5504814514524817670_n.jpg

Marlo *ADOPTED*

Marlo. Hij is een kruising ?. Dit ventje is ca.8-12 weken jong. Marlo is samen met zijn broertje Max en zusje Maisy gedumpt bij een dieren winkel. Hij verblijft nu nog in Spanje. Hij kan met zowel kinderen,honden als katten. Waarschijnlijk klein tot klein middelmaat wanneer hij volwassen is. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat beide ouders niet bekend zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd, ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee.
thumbnail_22215204_1838936059456257_1182174578_n.jpg

Lola6 *ADOPTED*

Lola(6) Kruising ? Zij is gevonden in Spanje. Lola is een teef van ca.10 maanden jong. Kan bij zowel kinderen,katten als honden. Grootte is middel. Voor zij naar Nederland komt zal ze gesteriliseerd zijn, Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd, ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
thumbnail_22384928_1476456402468677_1921585371_n.jpg

Yumi *ADOPTED*

Yumi Kruising ?. Dit reutje is ca.3-4 maanden jong. Hij verblijft nu nog in Spanje. Hij kan met zowel kinderen,honden als katten. Waarschijnlijk een klein middel maat tot middelmaat wanneer hij volwassen is. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd, ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee.
23760089_1568523876565497_1412132709_o.jpg

Spot *ADOPTED*

Spot. Hij is een mannetje van ca.3-4 maanden jong. Verwacht wordt dat hij klein middel tot middel maat gaat worden. Kan bij kinderen,honden en katten. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd, ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee.
23798554_1568523866565498_938221360_o.jpg

Amilea *ADOPTED*

Amelia Teefje. Zij is een teefje van ca.1-1,5 jaar jong. Kruising terrier? Geschatte grootte is klein tot klein middel maat wanneer hij volwassen is. Zij verblijft momenteel nog in Spanje. Kan met alles en iedereen. Amilea zal gesteriliseerd naar Nederland komen, Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
thumbnail_22752275_1858117187538144_498325527_n.jpg

Betsy *ADOPTED*

Betsy Teefje. Zij is een teefje van ca.6 maanden jong. Kruising ? Geschatte grootte is klein tot klein middel maat wanneer zij volwassen is. Zij verblijft momenteel nog in Spanje. Kan met alles en iedereen. Betsy zal gesteriliseerd naar Nederland komen, Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd, ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee. UPDATE: Betsy is sinds 26-11-2017 in Nederland en verblijft in de opvang te Haarlem.
23140195_1868663319816864_480551576_n.jpg

Teddy= Blossum *ADOPTED*

Teddy Teefje. Zij is een teefje van ca.6 maanden jong. Kruising ? Geschatte grootte is klein tot klein middel maat wanneer zij volwassen is. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat beide ouders niet bekend zijn. Zij verblijft momenteel nog in Spanje. Kan met alles en iedereen. Teddy zal gesteriliseerd naar Nederland komen, Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd, ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
thumbnail_23140442_1868650556484807_817114913_n.jpg

Millie *ADOPTED*

Millie Teefje. Haar moeder is een kruising King Charles spaniel(Alma) Zij is nu een ca.7 weken jong. Klein tot klein middel wanneer ze volwassen is. Zij kan bij alles en iedereen. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd, ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
thumbnail_23477058_10214703352962150_1709930979_n.jpg

Keira *ADOPTED*

Teefje genaamd Keira Zij is met haar broertjes en zusje in Spanje gevonden als wees. Dit meisje is vermoedelijk een kruising Mastin. Zij wordt naar alle waarschijnlijkheid een middel tot grote maat hondje. Keira verblijft momenteel nog in Spanje. Zij is ca.6 weken jong Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Zij kan bij kinderen,katten en andere hondjes. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee. Keira is sinds 25-01-2018 in Nederland en verblijft in de opvang in Alkmaar.
28377936_1985649461505290_7636851758235396848_n.jpg

Bear *ADOPTED*

Bear Hij is een kruising ? Dit ventje is van 08-10-2017 jong. Hij verblijft nu nog in Spanje. Hij kan met zowel kinderen,honden als katten. Ze denken een middel maat wanneer hij volwassen is. Dit is geen 100% garantie omdat beide ouders onbekend zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer Bear na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd, ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee.
thumbnail_23898010_1893032760713253_853718194_n.jpg

Ava *ADOPTED*

Ava. Zij is een meisje van 15-09-2017. Zij kan zowel bij kinderen,katten en honden. Zij verblijft momenteel nog in Spanje. Gewicht nu ca.2,2 kg. Verwachtte grootte is middel maat. Dit is geen 100% garantie omdat beide ouders onbekend zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd, ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
26913496_1583726755047878_1721417227_n.jpg

Mitch *ADOPTED*

Mitch komt naar Nederland. Hij is het broertje van Millie Reutje. Zijn moeder is een kruising King Charles spaniel(Alma) Hij is nu een ca.12-13 weken jong. Klein tot klein middel wanneer hij volwassen is. Hij kan bij alles en iedereen. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd, ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee.
26735925_1622973481120536_2085050250_o (1).jpg

Ben= Bill *ADOPTED*

Ben. Hij is een pup van begin oktober 2017. Kruising Teckel/Jack Russel Hij is het broertje van Boo Boo en Bill(zie andere advertentie). Kan bij kinderen,honden en katten. Grootte is klein tot klein middel. Dit is geen 100% garantie want beide ouder zijn niet bekend. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd, ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee.
27659145_1646591198758764_1506270469_n.jpg

2 teefjes Holly*ADOPTED*en (Ivy *ADOPTED*)

2 teefjes genaamd Holly9zwarte neus) en Ivy(fluffy) Gevonden in Spanje. Zij zijn vermoedelijk iets van een kruising ? Deze meisjes zijn van ca.begin november 2017 Zij verblijven nu nog in Spanje. Zij kunnen met zowel kinderen,honden als katten. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komen zijn zij gevaccineerd, ge-chipt en nemen zij ieder hun eigen paspoort mee.
28277253_1987139648022938_3162771704141258297_n.jpg

Christina *ADOPTED*

Cristina Zij is een kruising ? Dit meisje is rond begin oktober 2017 geboren. Zij verblijft nu nog in Spanje. Cristina kan met zowel kinderen,honden als katten. Vermoedelijk klein middel tot middel maat wanneer zij volwassen is. Dit is geen 100% garantie omdat beide ouders onbekend zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd, ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
thumbnail_26694070_1943234029026459_96056439_n.jpg

Candy *ADOPTED*

Candy. Zij is van 19-11-2017. Candy weegt 2,8 kilo. Zij verblijft nu nog in Spanje. Zij kan met zowel kinderen,honden als katten. Waarschijnlijk klein middelmaat wanneer zij volwassen is. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat beide ouders niet bekend zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd, ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee. UPDATE: Candy komt 7 maart naar Nederland. Zij zal mits zij geen baasje vind naar de opvang gaan te Haarlem.
28660696_2000055783397991_1880904405901461401_n.jpg

Ariel *ADOPTED*

Ariel. Zij is van ca.eind december 2017. Zij verblijft nu nog in Spanje. Ariel is een teefje. Zij is als pup over een klif gegooid en groot gebracht met de fles door haar opvang moeder in Spanje. Zij kan met zowel kinderen,honden als katten. Waarschijnlijk middelmaat wanneer zij volwassen is. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat beide ouders niet bekend zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd, ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
thumbnail_27934917_1978167362199792_1489160476_n.jpg

Bimba *ADOPTED*

Geboortedatum is naar schatting 15-12-2016. Zijn gewicht is 27 kilo en lengte van poten tot rug 70 cm uitgegroeid. Omschrijving van de baasjes over Bimba.. Bimba is een hele leuke hond die soms wat onbehouden is maar vooral vrolijk en Enthousiast. Hij is 3 maanden op honden training geweest en heeft hier geleerd te luisteren naar basis commando´s, zoals zit en lig. Bimba is geen dominante hond maar een hond die eerst afwacht en als het goed voelt gezellig met mensen of andere honden knuffelt. In Bimba zit geen graantje kwaad en houd ervan lekker buiten te zijn en te rennen. Hij is heel erg speels en kan tijden het uitlaten waar het mag los lopen. Aan de lijn gaat ook goed maar kan nog meer verbetering in komen vooral als hij een kat of andere hond ziet. Met onze katten lijkt het nu wel iets beter te gaan maar deze zijn niet de beste vrienden. Als hij met uitlaten ook een kat ziet dan gaat hij er meteen vandoor maar is hij ook snel weer terug. In karakter lijkt hij erg op een herder, trouw en waaks. Zo blaft hij ook altijd even als er iemand binnen komt. Onze kinderen zijn gek op hem en hij doet ook heel rustig met ze. Hij is gecastreerd,deze kosten € 60,00 komen nog op de adoptie kosten en er loopt momenteel een onderzoek naar een mogelijke allergie. Hiervoor eet hij (misschien) tijdelijk anti allergeen voedsel en slikt hij jeuk pillen. Vanaf 20-2 gaan we een bloedonderzoek doen. Volgens de Nederlandse norm ingeënt. Hij is bij ons zindelijk geworden. Bimba heeft last van verlating angst en hier moet wel aan gewerkt worden bij zijn nieuwe baasjes.
thumbnail_27751573_158935994758763_2328706421292056798_n.jpg

Alma *ADOPTED*

Alma. Geschatte leeftijd ca. eind december 2017 Zij is een kruising mastin. Zij wordt naar alle waarschijnlijkheid een middelmaat tot grote hond. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat ouders niet bekend zijn. Goed met kinderen,katten en honden. Zij verblijft momenteel nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
thumbnail_27750030_1602630283184621_2764569428046095625_n.jpg

Jongen= Gus *ADOPTED*

Jongen Hij is van ca.november 2017. Hij verblijft nu nog in Spanje. Hij kan met zowel kinderen,honden als katten. Waarschijnlijk (klein)middelmaat wanneer hij volwassen is. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat beide ouders niet bekend zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd, ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee.
thumbnail_27294769_10216658217074345_2123625517_n.jpg

Meisje= Eva *ADOPTED*

Meisje. Zij is van ca.november 2017. Zij verblijft nu nog in Spanje. Zij kan met zowel kinderen,honden als katten. Waarschijnlijk (klein)middelmaat wanneer zij volwassen is. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat beide ouders niet bekend zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd, ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
thumbnail_27292362_10216658216954342_1714779832_n.jpg

Pong= Ping *ADOPTED*

UPDATE: Ping is sinds 23 April in Nederland en verblijft in de opvang te Haarlem. Pong. Hij is van ca.sept/oktober 2017. Hij verblijft nu nog in Spanje. Hij kan met zowel kinderen,honden als katten. Vermoedelijk iets van kruising chihuahua. Waarschijnlijk klein wanneer hij volwassen is. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat beide ouders niet bekend zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd, ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee.
thumbnail_28059264_1605237299590586_365507014200871030_n.jpg

Wili *ADOPTED*

Wili Hij is een kruising ? Gewicht momenteel ca.2 kg Dit ventje is rond augustus /september 2017 geboren. Hij verblijft nu nog in Spanje. Wili kan met zowel kinderen,honden als katten. Vermoedelijk klein tot klein middel wanneer hij volwassen is. Dit is geen 100% garantie omdat beide ouders onbekend zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd, ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee. UPDATE: Ik verblijf in de opvang te Haarlem.
19657425_2040379166032319_1364995061508705760_n.jpg

Elha *ADOPTED*

Elha. Zij is van ca.eind december 2017. Zij verblijft nu nog in Spanje. Elha is een teefje. Zij is als pup over een klif gegooid en groot gebracht met de fles door haar opvang moeder in Spanje. Zij kan met zowel kinderen,honden als katten. Waarschijnlijk middelmaat wanneer zij volwassen is. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat beide ouders niet bekend zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd, ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
thumbnail_28828952_10160023505740623_442363516_n.jpg

Reutje A= Paco *ADOPTED*

UPDATE: Paco is sinds 22 April 2018 in Nederland en verblijft in de opvang te Deventer. Update: Bij Paco is Retina Atrofie vastgesteld aan één oog dus niet aan beide ogen. https://www.hondenziektes.com/pra.html Wie geeft deze schat een kans ? Reutje A Geschatte geboorte datum is november /december 2017. Hij kan met honden,katten en kinderen overweg. Hij is super liefdevol. Dit kereltje verblijft nu nog in spanje. Geschat op een(klein) middel maat wanneer hij volwassen is. Dit is geen 100% garantie omdat beide ouders onbekend zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd, ge-chipt en neemt hij zijn eigen paspoort mee.
30020417_606094126408297_1890317805_n.jpg

Grettel *ADOPTED*

Grettel. Gevonden met broers en zusjes (waaronder Sally) in de rivierbedding in Spanje. Haar moeder is vermoedelijk iets van een kruising herder/Labrador? Vader is onbekend. Dit meisje haar geboorte datum is geschat op ca.december 2017 Zij verblijft nu nog in Spanje. Grettel kan met zowel kinderen,honden als katten. Verwachtte grootte is middel maat wanneer zij volwassen is Dit is geen 100% garantie omdat beide ouders onbekend zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer Grettel na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd, ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
27867451_1968862549850648_4284739318452355738_n.jpg

Keka *ADOPTED*

Keka Keka is van ca.september 2017. Ze werd gevonden toen ze nog maar 2 maanden was. Ze is erg liefdevol, ze houdt van kinderen en kittens, ze kan met alle honden overweg. Keka zal tussen de 20-25 kg gaan wegen. Vermoedelijk een middel slag hond wanneer ze volwassen is. Zij verblijft momenteel nog in Spanje. Voor Keka naar Nederland komt zal ze gesteriliseerd worden, Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd, ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
29258648_1636762593104723_7199265645169475584_n.jpg

Reutje L (Obey) *ADOPTED*

Reutje L Dit kereltje is met zijn broer en zus(zie andere advertenties) gevonden in Spanje in een kartonnen doos. Geschatte geboorte datum is februari 2018. Hij kan met honden,katten en kinderen overweg. Hij is een kruising terriërtje. Dit kereltje verblijft nu nog in Spanje. Geschat op een klein tot klein middel maat wanneer zij volwassen is. 26-03-2018 woog hij ca.2 kg. Dit is geen 100% garantie omdat beide ouders onbekend zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd, ge-chipt en neemt hij zijn eigen paspoort mee.
thumbnail_29663555_2032750836741444_132760854_n.jpg

Brownie2 *ADOPTED*

Brownie(2). Dit meisje is met haar broertjes en zusjes (zie andere advertenties) gevonden in Spanje. Geschatte geboorte datum is begin maart 2018. Zij kan met honden,katten en kinderen overweg. Zij is een kruising Sharpei Dit meisje verblijft nu nog in Spanje. Geschat op een(klein) middel maat wanneer zij volwassen is. Dit is geen 100% garantie omdat beide ouders onbekend zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd, ge-chipt en neemt zij haar eigen paspoort mee.
thumbnail_29547653_2032230550126806_306655995_n (1).jpg

Pup K= Lucy *ADOPTED*

Update: Lucy verblijft in Nederland in de opvang te Haarlem. Teefje K. Dit meisje is met haar 2 broertjes(zie andere advertenties) gevonden in Spanje in een kartonnen doos. Geschatte geboorte datum is februari 2018. Zij kan met honden,katten en kinderen overweg. Zij is een kruising terriërtje. Dit meisje verblijft nu nog in Spanje. Geschat op een klein tot klein middel maat wanneer zij volwassen is. 26-03-2018 woog ze 1,7 kg. Dit is geen 100% garantie omdat beide ouders onbekend zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd, ge-chipt en neemt zij haar eigen paspoort mee.
32440497_2117732491630319_6407723264373686272_n.jpg

Reutje M= Harry *ADOPTED*

Reutje M Dit kereltje is met zijn broer en zus(zie andere advertenties) gevonden in Spanje in een kartonnen doos. Geschatte geboorte datum is februari 2018. Hij kan met honden,katten en kinderen overweg. Hij is een kruising terriërtje. Dit kereltje verblijft nu nog in Spanje. Geschat op een klein tot klein middel maat wanneer zij volwassen is. 26-03-2018 woog hij ca.2 kg. Dit is geen 100% garantie omdat beide ouders onbekend zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd, ge-chipt en neemt hij zijn eigen paspoort mee.
thumbnail_29595133_588631681470959_398491564672693651_n.jpg

Ventje= Cuqui = Vera*ADOPTED*

Cuqui. Zij is een kruising? Geschatte leeftijd is ca.3 jaar Grootte is klein van maat. Kan met alles. Zij verblijft momenteel nog in Spanje. Zij moet vanuit Spanje herplaatst worden omdat haar baasje naar het ziekenhuis moet en geen opvang heeft. Ventje zal gesteriliseerd naar Nederland komen,deze kosten € 90,00 komen nog op de adoptie prijs. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd, ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
thumbnail_29790298_10156394077612652_725070982288572688_n.jpg

Dixie *ADOPTED*

Dixie Dixie is van ca.januari 2018 Gered uit de Campo in Spanje. Vermoedelijk een klein middel slag hond wanneer ze volwassen is. Dit is geen 100% garantie omdat beide ouders onbekend zijn. Zij verblijft momenteel nog in Spanje. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd, ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
33995672_2136733093063592_840421732849287168_n.jpg

Dave *ADOPTED*

Dave. Dave is donkerder dan zijn zusje Diva. Geschatte geboorte datum is ca. januari 2018 Hij is vermoedelijk een Mastin kruising. Hij zit veilig bij een pleeg gezin in Spanje. Vermoedelijk een middel slag tot grote hond wanneer hij volwassen is. Dit is geen 100% garantie omdat beide ouders onbekend zijn. Dave kan met kinderen,katten en honden. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd, ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee.
35489435_2174637592606475_1570615672667373568_n.jpg

Penny *ADOPTED*

UPDATE: Penny is sinds 28-04-2018 in Nederland. Zij verblijft in de opvang te Haarlem. Penny. Geschatte geboorte datum is november /december 2017. Zij kan met honden,katten en kinderen overweg. Zij is super liefdevol. Dit meisje verblijft nu nog in Spanje. Geschat op een(klein) middel maat wanneer zij volwassen is. Dit is geen 100% garantie omdat beide ouders onbekend zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd, ge-chipt en neemt zij haar eigen paspoort mee.
thumbnail_29597521_905780529603668_1402537736976805328_n.jpg

Stevie *ADOPTED*

UPDATE: Stevie is sinds 22 April 2018 in Nederland en verblijft in de opvang te Alkmaar. Stevie. Dit is een pup van ca.december/januari. In Spanje hebben ze het vermoeden dat het om een mastin kruising gaat. Geschatte grootte is middel tot groot. Dit is niet 100% omdat beide ouders niet bekend zijn. Sociaal en vriendelijk. Stevie heeft de kortste staart. Kan bij kinderen,katten en honden. Hij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer een pup na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd, ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee.
28514413_1994409573962612_5381381848806508955_o.jpg

Kim *ADOPTED*

Kim is sinds 08-07-2018 in Nederland en verblijft in de opvang te Haarlem. Kim. Zij is een kruising Jack Russel/bodeguera? Kim haar leeftijd wordt geschat op begin maart 2018 Zij kan met kinderen,katten en honden. Moeder is een teefje van 33 cm schoft hoogte. Een kleine middel maat. Verwacht wordt dat de pups ook ongeveer zo groot worden. Dit is geen 100% garantie omdat de vader niet bekend is. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd, ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
40178320_2157699014248410_3348646113606369280_o.jpg

Marcha= Marshal *ADOPTED*

Marcha. Frans buldogje. Hij is ca.2 jaar jong. Hij is het maatje van Espuki(zie andere advertentie) Hij verblijft nu nog in Spanje. Hij kan met zowel kinderen,honden. Katten onbekend. Voor hij naar Nederland komt zal hij gecastreerd zijn, Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd, ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee. UPDATE: Ik ben vandaag 12-06-2018 aangekomen in Nederland. U kunt op afspraak met mij kennis komen maken in de opvang te Haarlem.
35081636_2160263474043887_1124631779093774336_n.jpg

Milo *ADOPTED*

Milo. Hij is een reutje Zijn geboorte datum is geschat op begin februari 2018 Milo komt uit een nestje van 5 puppy`s (zie andere advertentie) Hij kan bij kinderen,katten en honden. Hij is waarschijnlijk een bodeguero/podenco kruising. Hij wordt een (klein)middel maat hond. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat vader niet bekend is. Hij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee. UPDATE: Milo is vandaag 12-06-2018 aangekomen in Nederland. U kunt Milo op afspraak komen bezoeken in de opvang te IJmuiden.
thumbnail_30705183_597007043966756_1280785628483865799_n.jpg

Lola2 *ADOPTED*

Lola(2) Zij is een teefje. Haar geboorte datum is geschat op begin februari 2018 Lola komt uit een nestje van 5 puppy`s (zie andere advertentie) Zij kan bij kinderen,katten en honden. Zij is waarschijnlijk een bodeguero/podenco kruising. Zij wordt een (klein)middel maat hond. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat vader niet bekend is. Zij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
thumbnail_30704139_597006933966767_1259616397011416003_n.jpg

Hope *ADOPTED*

Dit meisje heet Hope. Hope is van ca.januari 2018 . Zij is een kruising Galgo. Zij zal naar verwachting een middel maat hond worden. Hope kan bij kinderen,katten en honden. Zij verblijft momenteel nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd, ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
33493686_2130132517056983_5596806548098646016_n.jpg

Lance *ADOPTED*

Lance verblijft in de opvang te Alkmaar. Lance. Dit is een reu van 11 december 2017. Mastin kruising . Grootte is groot. Zijn schoft hoogte is ca.68 cm en zijn gewicht is ca.38 kg. Lance heeft de langste staart. Kan bij kinderen,katten en honden. Lance is gecastreerd. Hij is gevaccineerd, ge-chipt en heeft een paspoort.
thumbnail_43288349_1145473812270153_8037821678585118720_n.jpg

Olivia *ADOPTED*

Olivia Zij is een kruising ? Olivia haar leeftijd wordt geschat op 12 april 2018. Haar gewicht is op 27-05-2018 ca. 3,1 kg. Zij kan met kinderen,katten en honden. Zij en haar zusje en broertje stonden in een kartonnen doosje bij een vuil container in Spanje. Wat voor kruising is niet bekend maar volgens de dierenarts in Spanje vermoedelijk iets met Labrador. Verwacht wordt dat de pups ook ongeveer zo groot worden. Dit is geen 100% garantie omdat de ouder niet bekend zijn. Alle 3 verblijven ze nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd, ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
thumbnail_33782071_852701041585357_1726906702185365504_n.jpg

Megan *ADOPTED*

Megan Zij is een kruising ? Megan haar leeftijd wordt geschat op 12 april 2018. Haar gewicht is op 27-05-2018 ca.2,2 kg. Zij kan met kinderen,katten en honden. Zij en haar zusje en broertje stonden in een kartonnen doosje bij een vuil container in Spanje. Wat voor kruising is niet bekend maar volgens de dierenarts in Spanje vermoedelijk iets met Labrador. Verwacht wordt dat de pups ook ongeveer zo groot worden. Dit is geen 100% garantie omdat de ouder niet bekend zijn. Alle 3 verblijven ze nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd, ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
thumbnail_33619085_852701294918665_1398667245382533120_n.jpg

Diesel *ADOPTED*

Diesel Hij is een reutje. Zijn geboorte datum is geschat op 27-03-2018 Diesel is met zijn broertje en zusje gevonden. Hij kan bij kinderen,katten en honden. Hij is waarschijnlijk een weimaraner/labrador kruising. Hij wordt een middel maat hond. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat de ouders niet bekend zijn. Hij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd,ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee.
34489033_2147251258678442_5724738192028991488_n.jpg

Sombra *ADOPTED*

Sombra Zij is een teefje. Haar geboorte datum is geschat op 27-03-2018 Sombra is met haar 2 broertjes gevonden. Zij kan bij kinderen,katten en honden. Zij is waarschijnlijk een weimaraner/labrador kruising. Zij wordt een middel maat hond. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat de ouders niet bekend zijn. Zij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd,ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
39515388_206487680220491_1119838681490784256_n.jpg

Nico *ADOPTED*

Nico. Hij is een pup van ca.1.5 kilo. Vanmorgen(09-06-2018) gedumpt in een krat met z`n broers en zusjes bij Apa Nerja(Spain). Leeftijd is ca.6 weken. Het ras/kruising of de grootte is nog onbekend. Gedacht wordt aan een ca.10 kg wanneer hij volwassen is. Dit is geen 100% garantie omdat beide ouders onbekend zijn. Nico kan bij kinderen,katten en honden. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl Rabiës),ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee.
thumbnail_34790198_2117462768270250_2626951149562888192_n.jpg

Jessie *ADOPTED*

Naam van de hond: Jessie Leeftijd: geschat een 18 maanden tot 2 jaar Geschiedenis: Jessie werd in Spanje uit de perrera gehaald. Gedrag: Jessie is mogelijk een Bretonse Spaniel kruising. Ze is een vriendelijke en lief naar alles en iedereen. Gesteriliseerd? Ja Jessie is ook getest op ziektes en is hier vrij van. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
thumbnail_35236221_2123662580983602_4088131326111121408_n.jpg

Thor *ADOPTED*

Thor. Geboren ca.jan/febr.2018. Thor is een kruising dog. Lief karakter. Hij is nu al een ca 25 kg. Zijn hoogte is al ca.50 cm. Zij grootte is groot wanneer hij volwassen is. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat de ouders niet bekend zijn. Hij verblijft nu nog in Spanje. Waarschijnlijk heeft Thor nog niet zijn Rabiës gehad, dus na de dag van vaccinatie zal het nog 3 weken duren voor hij reizen mag. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn eigen paspoort mee.
thumbnail_36368816_2148499501833243_1802971706868891648_n.jpg

Teefje 1= Lulu *ADOPTED*

Teefje 1staat links op de foto. Vermoedelijk iets van kruising Bichon. Zij is gered van een boerderij in Spanje. Ze komt uit een nest van 4 puppy`s. Ook haar broertje reutje 1 is beschikbaar voor adoptie(zie andere advertentie). Geschatte geboorte datum : 29-05-2018 geschat op ca.4 weken jong. Zij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar eigen paspoort mee.
thumbnail_36420558_2150154258334434_5238572787752239104_n.jpg

Reutje 1= Louie *ADOPTED*

Reutje 1 is wit met beige. Vermoedelijk iets van kruising Bichon. Hij is gered van een boerderij in Spanje. Hij komt uit een nest van 4 puppy`s. Ook zijn zusje teefje 1 is beschikbaar voor adoptie(zie andere advertentie). Geschatte geboorte datum : 29-05-2018 geschat op ca.4 weken jong. Hij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn eigen paspoort mee.
thumbnail_36379010_2150155208334339_2488162846215503872_n.jpg

Dolly *ADOPTED*

Dolly. Geschatte op een 6-8 weken jong. Zij is een kruising waterhond. Lief karakter. Dolly kan met kinderen,katten en honden. Klein middel tot middel maat hondje. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat de ouders niet bekend zijn. Zij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
thumbnail_37762535_10212163254862810_8287306076722823168_n.jpg

Joey *ADOPTED*

Joey. Geschatte op een 6-8 weken jong. Hij is een kruising waterhond. Lief karakter en speels. Joey kan met kinderen,katten en honden. Klein middel tot middel maat hondje. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat de ouders niet bekend zijn. Hij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee.
43126666_287328658541641_8768024362956619776_n.jpg

Jess *ADOPTED*

Jess. Geschatte op een 6-8 weken jong. Zij is een kruising waterhond. Lief karakter. Jess kan met kinderen,katten en honden. Klein middel tot middel maat hondje. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat de ouders niet bekend zijn. Zij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
43112845_293910081212036_3149534212902617088_n.jpg

Nina *ADOPTED*

Nina. Geschatte op een 6-8 weken jong. Zij is een kruising waterhond. Lief karakter en speels. Nina kan met kinderen,katten en honden. Klein middel tot middel maat hondje. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat de ouders niet bekend zijn. Zij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
43191369_239848483356849_936085437808640000_n.jpg

Estrella= Ela *ADOPTED*

Estrella. Geschatte op een 6 weken jong. Zij is een pup van een moeder die zelf een kruising doberman is. Lief karakter en speels. Estrella kan met kinderen,katten en honden. Middel maat hondje. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat de ouders niet bekend zijn. Zij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
44671272_185397369004278_7366886918673399808_n.jpg

Nano *ADOPTED*

Nano. Hij is een pup van ca.1.5 kilo. Vanmorgen(09-06-2018) gedumpt in een krat met z`n broers en zusjes bij Apa Nerja(Spain). Leeftijd is ca.6 weken. Het ras/kruising of de grootte is nog onbekend. Gedacht wordt aan een ca.10 kg wanneer hij volwassen is. Dit is geen 100% garantie omdat beide ouders onbekend zijn. Nano kan bij kinderen,katten en honden. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl Rabiës),ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee.
39557975_449007128924922_2383188090245087232_n.jpg

Joep*ADOPTED*

Lieve Joep is een kruising pup (reu). Geboren ca. 28-07-2018 en verblijft te Spanje. Zijn verhaal: Een van onze vrijwilligers maakte haar dagelijkse wandeling met haar honden in een bos toen ze iets dichtbij hoorde piepen. Haar honden reageerden er ook op en daar zat een klein hummeltje, kleine Joep, bedekt met vuil, en onder de vlooien en teken. Verbaasd over het feit dat zo’n kleine puppy helemaal alleen in een bos lag, ging ze op zoek of er ook ergens nog broertjes of zusjes of misschien zijn ouders waren. Helaas zijn er geen andere honden gevonden. Ze nam Joep mee en gaf hem een goed bad en een behandeling tegen vlooien en teken. Ondanks dat hij waarschijnlijk in het wild geboren is, doet hij het heel goed met andere honden en contact met mensen. Joep is een klein schatje en wil graag opgroeien in een eigen liefdevol gezinnetje. Wil jij dat voor hem zijn? Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee.
thumbnail_40103506_1930542857035931_7543583518203314176_n.jpg

Teddy2 *ADOPTED*

Teddy(2). Hij is vermoedelijk iets van een kruising York Gewicht ca.9 kg. Zeer lief en aanhankelijk diertje. Dit ventje zijn geboorte datum wordt geschat op ? Hij verblijft nu nog in Spanje. Hij kan met zowel kinderen,honden als katten. Klein tot klein middelmaat. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat beide ouders niet bekend zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij oud genoeg is om gecastreerd te worden dan zal dit voor aankomst in Nederland gebeuren. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee.
thumbnail_39959693_259020458071308_2710711494395297792_n.jpg

Rivier *ADOPTED*

UPDATE: Rivier is sinds 20-09-2018 in Nederland en verblijft in de opvang te Haarlem. Rivier ❤️❤️❤️ Gered bij een rivier in Spanje. Hij is het een mannelijke puppy van ongeveer 6 maanden(volgens dierenarts). Een kruising ?. Hij heeft sterke maar korte benen en semi-lang haar. Het wordt waarschijnlijk een(klein)medium. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat beide ouders niet bekend zijn. Op dit moment weegt het 6 kilo. Een beetje verlegen nog, hij doet het super goed met andere honden. Hij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee.
thumbnail_39900634_696905670643559_6249248484503846912_o.jpg

Reutje1= Loki *ADOPTED*

Reutje 1. Hij is een kruising van :vader yorki, moeder pomeriaan. Hij is een 1 maanden jong. Klein tot klein middel maat wanneer hij volwassen is. Dit is geschat dus geen 100% garantie. Hij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn eigen paspoort mee.
48368738_1116496868524726_7033488888320491520_n.jpg

Lena *ADOPTED*

Lena. Zij is gevonden in Spanje. Vrouwelijke pup. Haar leeftijd is ca.4 weken jong. (Klein)Middel maat wanneer zij volwassen is. Vermoedelijk iets van een kruising golden retriever/Lab. Dit is geschat dus geen 100% garantie dit omdat de ouders niet bekend zijn. Zij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar eigen paspoort mee.
thumbnail_40694436_703134360020690_6034508451940401152_n.jpg

Lucas *ADOPTED*

Lucas. Hij is een kruising York Lucas zijn leeftijd wordt geschat op 1 jaar jong. Hij kan erg goed met kinderen. Lucas is ook prima met andere honden en katten Voor Lucas wordt een ander baasje gezocht vanuit Spanje omdat zijn huidige baasje ernstig ziek is en niet meer beter wordt. Voor Lucas naar Nederland komt zal hij gecastreerd zijn, Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee.
44699220_252662708749295_4289311678769659904_n.jpg

Nino2 *ADOPTED*

Nino(2). Hij is er één van de 11 puppy`s die gevonden zijn in Spanje. Mannelijke pup. Middel maat wanneer hij volwassen is. Dit is geschat dus geen 100% garantie dit omdat de ouders niet bekend zijn. Hij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn eigen paspoort mee.
46486080_2506383972765167_7497498665146122240_n.jpg

Teddy *ADOPTED*

UPDATE: Teddy is sinds 20-09-2018 in Nederland en verblijft in de opvang te Haarlem. Teddy Geschatte op een 3-4 maanden jong. Weegt nu een 2-3 kg Hij kan met kinderen,katten en honden. (Klein) Middel maat hondje wanneer hij volwassen is. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat de ouders niet bekend zijn. Hij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee.
39441274_2311234605613439_1666980655591849984_n.jpg

Avril *ADOPTED*

Avril. Zij is een teefje.. Zij is ca.3 maanden jong. Vermoedelijk kruising ?. Zij kan bij kinderen,honden en katten. Zij verblijft nu nog in Spanje. Geschatte grootte is (klein)middel formaat wanneer zij volgroeid is. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat de ouders niet bekend zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
thumbnail_42306155_10156823872857652_8367359529771335680_n.jpg

Picasso2 *ADOPTED*

Picasso(2). Hij is een kruising bodeguero. Verlaten gevonden in een kartonnen doos in Vélez. Picasso(2) zijn leeftijd wordt geschat op 2 maanden jong. ca.1,8 kg. Kleur is bruin met wit. Hij kan met kinderen,katten en honden. Een kleine middel maat. Dit is geen 100% garantie omdat de ouders niet bekend zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee.
42439057_715047625496030_6363374965378514944_n71.jpg

Goya *ADOPTED*

UPDATE: Ik Goya ben sinds 20-11-2018 in Nederland en verblijf in de opvang te Alkmaar. Goya. Hij is een kruising bodeguero. Verlaten gevonden in een kartonnen doos in Vélez. Goya zijn leeftijd wordt geschat op 2 maanden jong. ca.1,8 kg. Kleur is zwart,bruin met wit met een grote witte bles op zijn koppie. Hij kan met kinderen,katten en honden. Een kleine middel maat. Dit is geen 100% garantie omdat de ouders niet bekend zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee.
42586400_715047698829356_1755148543108055040_n.jpg

Reutje 3= Mac Viti *ADOPTED*

Reutje 3. Hij is een kruising ?. Verlaten gevonden in de straten van Spanje. Geboortedatum wordt geschat op 15-07-2018. Hij kan met kinderen,katten en honden. Grootte is naar verwachting een middel maat. Dit is geen 100% garantie omdat de ouders niet bekend zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee.
thumbnail_42558983_10160835951265623_6753383056989487104_n.jpg

Manu *ADOPTED*

Manu. Kruising york. Lief karakter. Geschatte op ca.1 jaar jong. Gewicht ca.5,5 kg. Klein maat hondje. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat de ouders niet bekend zijn. Hij verblijft nu nog in Spanje. Voor Manu naar Nederland komt zal hij gecastreerd zijn, Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee.
thumbnail_42930654_2131622710438581_174906646139502592_n.jpg

Havanna *ADOPTED*

Havanna. Gevonden zijn in Spanje. Leeftijd geschat op een 3 maanden. Vrouwelijke pup. Ze denken een middel maat wanneer zij volwassen is. Dit is geschat dus geen 100% garantie dit omdat de ouders niet bekend zijn. Zij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar eigen paspoort mee.
thumbnail_42913057_2238825756351445_947726122030727168_n.jpg

Vermont *ADOPTED*

Vermont. Mannelijke pup. Geschatte leeftijd ca.2 maanden. Kruising moeder is een Duitse Herder. Middel maat wanneer hij volwassen is. Dit is geschat dus geen 100% garantie dit omdat de vader niet bekend is. Hij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn eigen paspoort mee.
thumbnail_43363948_292568184676966_1816974657463517184_n.jpg

Coco *ADOPTED*

Coco. Mannelijke pup. Geschatte leeftijd ca.4 maanden. Kruising pomeriaan. Klein tot kleine middel maat wanneer hij volwassen is. Dit is geschat dus geen 100% garantie dit omdat de ouders niet bekend zijn. Hij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn eigen paspoort mee. UPDATE: Coco is sinds 23 op 24 Oktober in Nederland. Hij verblijft in de opvang te Alkmaar.
thumbnail_43206410_2134094693524716_1423453793705525248_n.jpg

Jacob *ADOPTED*

Jacob. Mannetje. Alleen gevonden in Spanje. Geschatte leeftijd ca.10 weken jong. Kruising ? Ze denken een middel tot grote maat wanneer hij volwassen is. Dit is geschat dus geen 100% garantie dit omdat de ouders niet bekend zijn. Kan bij alles en iedereen. Hij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn eigen paspoort mee.
thumbnail_44184006_2129701667282335_8498734521997328384_n.jpg

Hillary *ADOPTED* en Bill *ADOPTED*

Hillary en Bill. Zij zijn broer en zus. Kruising York met chihuahua. Leeftijd is ca.1 maand jong. Zij verblijven nu nog in Spanje. Zij kunnen met kinderen,katten en honden. Een klein blijvend maat hond. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat de ouders niet bekend zijn. Graag plaatsen we ze samen maar is geen must. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komen zijn zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en nemen zij ieder hun eigen paspoort mee.
42829198_698664210510688_5301799031381426176_n.jpg

Toc toc= Dana *ADOPTED*

Dana verblijft nu in de opvang te Haarlem. Update: vandaag 07-12-2018 is zij 12,6 kg en 42 cm. UPDATE: Na annulering ben ik weer beschikbaar voor adoptie. Ik ben inmiddels in Nederland en verblijf in de opvang te Haarlem. Toc Toc. Teefje. Geschatte leeftijd is 3-4 maanden jong. Gevonden in Spanje en verblijft bij een foster aldaar tot aan een adoptie. Zij is vermoedelijk iets van een Bodeguera X Dalmatiër. Geschatte grootte is middel maat wanneer ze volwassen is. Dit is geen 100% garantie omdat beide ouders onbekend zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar eigen paspoort mee.
44916384_2461854220551476_7855453072229662720_n.jpg

Lina *ADOPTED*

Lina. Zij is een teefje. Samen met haar broertjes gevonden in een kartonnen doos in Spanje. Geschatte leeftijd op 18-10-2018 ca.50 dagen jong. Kruising labrador. Ze denken een middel tot grote maat wanneer zij volwassen is. Dit is geschat dus geen 100% garantie dit omdat de ouders niet bekend zijn. Kan bij alles en iedereen. Zij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar eigen paspoort mee.
thumbnail_44756371_10212523167858310_3260682675123388416_n.jpg

Baileys *ADOPTED*

Baileys Hij is een reutje. Waarschijnlijk kruising Podenco met Bretonse Spaniel. Leeftijd geschat op een 2,5 maanden jong. Ze denken een (klein)middelmaat wanneer hij volwassen is. Op het ogenblik weegt hij een 3,7 kg.. Dit is geschat dus geen 100% garantie dit omdat de ouders niet bekend zijn. Kan bij alles en iedereen. Hij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn eigen paspoort mee.
thumbnail_43653352_730251990642260_2824917900316377088_n.jpg

Lara *ADOPTED*

Lara. Teefje. Zij is rond 3 jaar. Grootte is rond de 50 cm schofthoogte. Ik heb haar al 1 jaar hier in Spanje en ze was 2 toen ze hier kwam. Ze is heel sociaal met iedereen en erg schoon. Zeer lief karakter. Ze kan soms erg leuk alleen spelen met een of andere speelgoed en ook met al de honden. Ze zit, ligt erg graag bij haar bak eten. Lara kan bij kinderen en honden . Katten onbekend. Voor Lara naar Nederland komt zal ze gesteriliseerd zijn, Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar eigen paspoort mee.
44929246_2225637404324310_7886344645980979200_n.jpg

Chipy *ADOPTED*

Chipy. Zij is een teefje. Geschat op een 7 maanden jong. Vermoedelijk kruising ?. Zij verblijft nu nog in Spanje. Klein tot klein middel maat hondje. Chipy zal gesteriliseerd naar Nederland komen , Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
48319139_2573310176072546_8147090645937291264_n.jpg

Perla *ADOPTED*

Perla. Zij is ca.2,5 maanden jong. Wanneer zij volwassen is zal zij middel tot groot zijn. Dit is geen 100% garantie omdat beide ouders niet bekend zijn. Ze denken aan een mastin met herder kruising. Zij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
nieuw.jpg

Billy= Bertie *ADOPTED*

Billy. Geschatte op een 5 maanden jong. Hij is een kruising waterhond. Lief karakter en speels. Billy kan met kinderen,katten en honden. Vermoedelijk een middel maat hond. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat de vader niet bekend is. Hij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee.
44740250_2455564464513785_1949674840373854208_n.jpg

Nala2 *ADOPTED*

Nala(2). Vrouwelijke pup. Geschatte geboortedatum is eind september 2018 Kruising , moeder is een Duitse Herder. Middel maat wanneer zij volwassen is. Dit is geschat dus geen 100% garantie dit omdat de vader niet bekend is. Zij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar eigen paspoort mee.
45874219_1284962368312375_8808952579493986304_n.jpg

Devine *ADOPTED*

Divine. Kruising ?. Gered uit het doding station in Spanje en zit nu veilig bij een foster in Spanje. Geschatte op ca.2 maanden jong. Klein tot klein middel maat hondje. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat de ouders niet bekend zijn. Zij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
50827374_2654007064669523_2709385603631284224_n.jpg

Amy *ADOPTED*

Amy. Kruising york. Zij is uit een erbarmelijke situatie weg gehaald in Spanje. Zij is nog wel iets timide en we zoeken daarom mensen met geduld en vooral veel liefde aan haar. Het liefst een gezin met al een ander hondje. Geschatte op ca.2 jaar jong. Klein maat hondje. Zij verblijft nu nog in Spanje. Voor Amy naar Nederland komt zal zij gesteriliseerd zijn, Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
thumbnail_46112810_739962789671180_7840323650497544192_n.jpg

Mastin Meisje 1 *ADOPTED*

Mastin meisje 1. Ze zijn ca. 1 maand jong. Geschatte grootte is middel formaat tot groot wanneer zij volgroeid zijn. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat de vader niet bekend is. Kunnen bij kinderen,katten en honden. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komen zijn zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en nemen zij ieder hun eigen paspoort mee.
50140894_2654006954669534_178125633933541376_n.jpg

Richard *ADOPTED*

Richard. Puppy kruising duitse herder van 2 maanden. Reutje. Hij kan bij alles en iedereen. Middel maat wanneer hij volwassen is. Dit is geschat dus geen 100% garantie dit omdat de vader niet bekend is. Hij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn eigen paspoort mee.
thumbnail_47095653_2167160153551503_7811757062802636800_n.jpg

Lulu *ADOPTED*

LULU. Zij is de zus van MIMI. Puppy van 2 maanden oud en zijn ras is een bodeguero-kruising. Het gewicht is 3.200 kg en de hoogte is 27 cm. Zij was bij haar zus, zijn eigenaar was een persoon met alcohol problemen en ze werden niet verzorgd. Ze is een baby, daarom speelt ze graag met andere puppy's. Ze is heel aanhankelijk. Vermoedelijk een klein middel maat hond. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat de ouders niet bekend zijn. Zij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee.
47381942_375962689814039_2516751840754794496_n.jpg

Ganesh *ADOPTED*

Ganesh . Reutje Kruising,ze denken iets van frans bulletje met? Leeftijd is ca.2-3 maanden jong. Hij verblijft nu nog in Spanje. Hij kan met kinderen,katten en honden. Geschat op een 10 kg wanneer hij volwassen is. Een klein middelmaat maat hond. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat de ouders niet bekend zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zijn eigen paspoort mee.
thumbnail_47685295_754794511521341_8670385381063000064_n.jpg

Hillary *ADOPTED*

Hillary komt 27 december naar Nederland. Zij is een teefje. Kruising York met chihuahua. Leeftijd is ca.3-3,5 maand jong. Zij verblijft nu nog in Spanje. Zij kan met kinderen,katten en honden. Een klein blijvend maat hond. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat de ouders niet bekend zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar eigen paspoort mee.
46765901_746193325714793_466852512599638016_n.jpg

Sarita *ADOPTED*

Sarita. Teefje. Zij komt uit een mooi nestje van 7 puppy`s. De moeder hond werd in de steek gelaten en ging schuilen in een cortijo. Op 18 oktober 2018 werden er 7 baby's geboren, 3 mannetjes en 4 vrouwtjes. Ze is ca.2 maand jong. Moeder is een podenca ibicenca. Geschatte grootte is middel formaat tot groot wanneer zij volgroeid zijn. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat de vader niet bekend is. Zij kan bij kinderen,katten en honden. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar eigen paspoort mee.
thumbnail_46493495_2162022170731968_5125481690348650496_n5.jpg

Brooke *ADOPTED*

Brooke. Stafford kruising. Deze pup is gevonden in een kartonnen doos in Spanje. Zij zoekt een liefdevol gezin. Geschatte geboorte datum is 1 september 2018. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komen zijn zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en nemen zij ieder hun eigen paspoort mee.
46165008_2501277146609183_6355958123794006016_n.jpg

Zas *ADOPTED*

Zas. Broertje van Zis(zie andere advertentie). Reutje. Geschatte leeftijd is ca.8 weken jong. Samen gevonden in de kou in Spanje. Verwacht wordt dat hij (klein)middel maatje word. Dit is geschat omdat de ouders niet bekend zijn. Hij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn eigen paspoort mee.
thumbnail_48424971_2180721758862009_6995062357089058816_n.jpg

Ruby *ADOPTED*

Bruno en Ruby ❤️❤️❤️ Gevonden op een rijstrook in Spanje, vlakbij het moeras . Broer en Zus zijn ongeveer 10-11 weken en wegen ca.2,6 kg. Waarschijnlijk worden ze rond de 18-20 kg wanneer ze volwassen zijn. Waarschijnlijk een kruising Podenco x Labrador. Middelmaat hond. Dit is geen 100% garantie want beide ouders zijn onbekend. Bruno is in z'n gezicht gebeten. Je kunt het aan de wond zien. De wond is schoongemaakt door de dierenarts en het is niets ernstigs. Het zal zich herstellen en zijn haar zal weer aangroeien. Zij verblijven nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komen zijn zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en nemen zij ieder hun eigen paspoort mee.
thumbnail_48372934_763298444004281_1657125737167060992_n.jpg

Cilla *ADOPTED*

Cilla. Zij is een teefje. Kruising York met chihuahua. Leeftijd is ca.4 maanden jong. Zij verblijft nu nog in Spanje. Zij kan met kinderen,katten en honden. Een klein blijvend maat hond. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat de ouders niet bekend zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar eigen paspoort mee.
51064528_2677692912300938_4869035523886284800_n.jpg

Gruchito *ADOPTED*

Gruchito Kleur is zwart/wit/bruin. Reutje. Ca.3 maanden jong. Hij is een kruising York. Geschatte grootte is klein tot klein middel maatje. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat onze vader niet bekend is. Verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn eigen paspoort mee.
thumbnail_50115397_2196285450638973_6211535789721911296_n.jpg

Salvador *ADOPTED*

Salvador. Broertje van Ernesto(zie andere advertentie) Kleur is zwart/wit/bruin. Reutje. Ca.3 maanden jong. Onze moeder is een kruising pincher van ca.6 kg . Wie de vader is weten ze niet. Geschatte grootte is klein tot klein middel maatje. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat onze vader niet bekend is. Verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn eigen paspoort mee.
thumbnail_48278004_1987660538201569_1712768936862285824_n.jpg

Tomy* ADOPTED *

UPDATE: Tommy verblijft in de opvang te haarlem. Update: 26-01-2019 Tomy weegt een ca.18 kg. Tomy. Reutje. Kruising staff ? Leeftijd is ca.4 maanden jong. ca.40 cm hoog nu en een 7,3 kg. Hij verblijft nu nog in Spanje. Gedumpt door zijn eigenaar in Spanje die geen pup kon hanteren. Hij kan met kinderen,katten en honden. Een middelmaat maat hond. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat de ouders niet bekend zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zijn eigen paspoort mee.
thumbnail_49673974_342729616568862_1985168647676493824_n.jpg

Amy *ADOPTED*

Amy. Als klein pupje gevonden in de vuilnisbak in Spanje. Kruising ?? gedacht wordt aan pomeriaan/york maar is niet zeker. Leeftijd een ca.8 weken jong. Teefje. Zij kan bij kinderen,katten en honden. Zij verblijft nu nog in Spanje. Verwacht wordt dat zij een klein tot klein middel maat hondje word. Dit is geschat omdat de ouders niet bekend zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar eigen paspoort mee.
thumbnail_49898797_359529524844021_4903491770169425920_n.jpg

Teefje 2=Elodie *ADOPTED*

Teefje 2. Dit meisje is er 1 uit een nest van 5. Waarvan 3 reutjes en 2 teefjes. De moeder van de puppy`s werd in Spanje gered door een persoon aldaar die ze zelf niet houden kon en vroeg een ander persoon in Spanje om hulp. Zij verblijven nu in Spanje bij iemand die een kennel heeft. Teefje 2 haar leeftijd wordt geschat op een 4-6 weken. Moeder is vermoedelijk iets van kruising Staff en vader is onbekend. Zij kan bij kinderen,katten en honden. Zij verblijft nu nog in Spanje. Verwacht wordt dat zij een (klein)middel maat hond word. Dit is geschat omdat de vader niet bekend is. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar eigen paspoort mee.
thumbnail_Naamloos.9png.png

Cody2 *ADOPTED*

Cody(2). Hij is mix yorki X bichon van 3.5 kg Hij is bijna 8 jaar jong. Hij werd geadopteerd in Spanje maar de adoptant heeft gezondheidsproblemen en kan hem niet houden. Daarom wordt er een nieuw baasje voor hem gezocht. Cody(2) is heel vriendelijk en aanhankelijk. Rustig. Ok mét honden en katten. Hij is voorzien van chip en paspoort met zijn recente entingen. Ook heeft hij bloedtesten gehad en alles is negatief. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn eigen paspoort mee.
52491574_2707396092663953_6157355176714829824_n.jpg

Ginny *ADOPTED *

Ginny. Zij is een teefje. Zij komt uit een nest van 7 puppy`s. Haar moeder is een geweldige kleine kruising stafford. Vader onbekend. Grootte is waarschijnlijk (klein)middel maat . Dit is geschat omdat de vader onbekend is Zij werd in Spanje gevonden met haar puppy`s in een campo. Ginny kan bij kinderen,katten en honden. Leeftijd is ca.3 maanden jong. Zij verblijft nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar eigen paspoort mee.
53520596_295173361158570_2545673725324296192_n.jpg

Encarni *ADOPTED*

Encarni. Teefje. Kleur overwegend wit met hier en daar kleurige vlekken. Ca.2 maanden jong. Waarschijnlijk een kruising van bodeguero/Jack Russel. Geschatte grootte is klein tot klein middel maatje. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat de ouders niet bekend zijn. Zij verblijf nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar eigen paspoort mee.
thumbnail_50919558_10157141773627652_420389925758697472_n.jpg

Kruising York=Phoebe*ADOPTED*

Naam=? Kruising York. Vrouwelijke pup. Kleur is zwart/bruin. Zusje van kruising York man (zie andere advertentie). Geboorte datum:01.01.2019 . Klein tot klein middel maat wanneer zij volwassen is. Dit is geschat dus geen 100% garantie dit omdat de vader niet bekend is. Zij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar eigen paspoort mee.
53137511_1037189069811579_4284065346152824832_n.jpg

Kruising Yorkie =Teuntje* ADOPTED *

Kruising York man Kleur is zwart/bruin. Reutje. Geboorte datum:01.01.2019 . Hij is een kruising York. Geschatte grootte is klein tot klein middel maatje. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat onze vader niet bekend is. Verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn eigen paspoort mee.
53364287_2133966259983625_5356695336263876608_n.jpg

Jake *ADOPTED*

Jake. Hij is een prachtige kruising (mannelijk), geboren ca. 19-12-2018 en verblijft in Spanje. Zijn verhaal: Jake is 1 van de 10 pups van 3 verschillende moeders die bij een oude dame woonden. De oude vrouw had 20 honden en kon niet langer voor ze zorgen omdat ze naar een verpleeghuis moest. Omdat alle 10 puppies met alle 3 moeders dronken, kunnen we niet met zekerheid zeggen wie de echte moeder is. Alle 3 de moeders zijn kleine kruisingen; de pups blijven ook kleine honden. Jake is een heerlijke speelse vrolijke pup en gaat goed met de andere honden in het opvanggezin. Hij is dol op knuffelen en aandacht. Jake is klaar om de wereld te ontdekken. Zijn schofthoogte is 16-03-2019 een 21 cm. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee.
52378435_300156163983443_1076044742514442240_n.jpg

Fenna *ADOPTED*

Fenna. Fenna en haar broertje en zusje zijn eenzaam verlaten op straat gevonden. De arme kleintjes lagen hulpeloos opgekruld tegen elkaar aan bij een berg afval. Vrouwelijke pup. Geboren ca. 02-02-2019 Kruising. Zij is 16-03-2019 een 25 cm schoft hoogte. Klein tot klein middel maat wanneer zij volwassen is. Dit is geschat dus geen 100% garantie dit omdat de ouders niet bekend zijn. Zij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar eigen paspoort mee.
52598645_2189065704516977_5922386956288786432_n.jpg

Lissy*ADOPTED*

Lissy. Gevonden in een prullenbak in Spanje. Vrouwelijke pup. Leeftijd ca.8 weken. Kruising ?. Geschatte grootte is middel maat wanneer zij volwassen is. Ze kan bij alles en iedereen. Dit is geschat dus geen 100% garantie dit omdat de ouders niet bekend zijn. Zij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar eigen paspoort mee.
62003652_2287595844841266_2015350774434889728_n.jpg

Golfo *ADOPTED*

Golfo. Dit kereltje een ca.8 weken jong. Kruising Staff ? Middel maat hond. Gevonden in Spanje met wormen in zijn buikje en onder de vlooien. Hij kan bij kinderen,honden en katten. Hij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas reizen na de leeftijd van 3 maanden en 3 weken , dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting welke pas op een leeftijd van 3 maanden gegeven mag worden en minimaal 3 weken MOET inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës). ge-chipt en neemt hij zijn eigen paspoort mee.
53845641_10219699468416964_476950302835081216_n.jpg

Boris*ADOPTED*

Boris. Boris(Wit met zwart en bruin). Mastin kruising. Geschatte leeftijd een ca.8 weken jong. Kan bij alles en iedereen. Wordt groot wanneer hij volwassen is. Verblijft op het moment nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zijn eigen paspoort mee.
54411786_2285476175113102_3617401789483057152_n.jpg

Benji*ADOPTED*

Benji. Benji(Zwart met bruin/wit). Mastin kruising. Geschatte leeftijd een ca.8 weken jong. Kan bij alles en iedereen. Wordt groot wanneer hij volwassen is. Verblijft op het moment nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zijn eigen paspoort mee.
54411786_2285476175113102_3617401789483057152_n.jpg

Amapola *ADOPTED*

Amapola. Teefje. Kleur overwegend wit met hier en daar beige vlekken. Ca.9,5 weken jong. Waarschijnlijk een kruising golden retriever/herder. Geschatte grootte middel maatje. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat de ouders niet bekend zijn. Zij verblijf nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar eigen paspoort mee.
54210430_2235595410041310_2318908389922439168_n.jpg

Lenny*ADOPTED*

Lenny. Hij is een prachtige kruising (mannelijk), geboren ca. 19-12-2018 en verblijft in Spanje. Zijn verhaal: Lenny is 1 van de 10 pups van 3 verschillende moeders die bij een oude dame woonden. De oude vrouw had 20 honden en kon niet langer voor ze zorgen omdat ze naar een verpleeghuis moest. Omdat alle 10 puppies met alle 3 moeders dronken, kunnen we niet met zekerheid zeggen wie de echte moeder is. Alle 3 de moeders zijn kleine kruisingen; de pups blijven ook kleine honden. Lenny is een heerlijke speelse vrolijke pup en gaat goed met de andere honden in het opvanggezin. Hij is dol op knuffelen en aandacht. Lenny is klaar om de wereld te ontdekken. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee.
180478567_3_big.jpg

Lina*ADOPTED*

Lina. Zij komt uit een nest van 8 puppy`s. Zij is het zusje van o.a Agusta(zie andere advertentie). Vrouwelijke pup. Leeftijd ca.4,5-5 maanden jong. Kruising mastin/labrador? Ze denken in Spanje dat het een medium tot grote maat wordt wanneer ze volwassen is. Dit is geschat dus geen 100% garantie dit omdat de ouders niet bekend zijn. Zij verblijft nu nog in Spanje. Kan bij kinderen ,katten en honden. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee
56904971_2251981918402659_8272721497362006016_n.jpg

Tigre*ADOPTED*

Tigre . Hij is een prachtige Mastin pup (reu). Geboren ca. 06-01-2019 . Tigre en zijn zusje(Bilma) zie andere advertentie waren als hele jonge pups bij mensen over het hek gegooid. Ook zij waren een van de vele dieren die dagelijks gedumpt worden of op een andere manier slachtoffer zijn van dierenleed in Spanje. Inmiddels genieten ze volop van het pup zijn en zullen uitgroeien tot een grote hond. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat beide ouders niet bekend zijn. Tigre is werkelijk een schatje, een heerlijke speelse vrolijke pup en wil graag opgroeien bij een eigen liefdevol gezinnetje. Wil jij dat voor hem zijn? Verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn eigen paspoort mee.
54515356_2228857020537845_2937130174396760064_n.jpg