Wat hebben wij een ontzettend goed jaar gehad met het plaatsen van honden en katten.
Wij hebben in het jaar 2016: 
184 honden geplaatst en 43 katten.
Dit is inclusief herplaatsers.
Gelukkig zijn er niet veel honden terug gekomen van een adoptie.
Maar een enkele dit afgelopen jaar.
Dit is natuurlijk perfect maar het kan natuurlijk helemaal voorkomen worden. Door goed na te denken voordat je een hond aanschaft.
Er zitten nu nog 3 honden in de opvang die nog een baasje zoeken. Dit zijn Moki, Lexy Lou (Nicky) en Blanca. Wij hopen dat deze meiden en kereltje allemaal het nieuwe jaar bericht krijgen dat ze een baasje hebben.
Ook de samenwerking met o.a. Diny uit Spanje die voor verschillende rescue’s naar ons toe bemiddeld gaat nogsteeds hartstikke goed. Daar is het resultaat ook wel naar.
Wij hebben ook dankzij heel veel mensen heel veel goederen, voer, en geld donaties naar Spanje kunnen sturen. Wij willen jullie allemaal bedanken voor het inzamelen en het doneren. Zonder jullie zijn wij nergens.
 
Wij Melinda, Marjolein en Joyce hebben dit jaar Lies en Mieke toegevoegd aan ons Team. Wat zijn we blij met hun. Ze zijn niet alleen opvang voor MJM maar ook ondersteuning voor ons, Lies en Mieke(in de toekomst) neemt ook eventuele telefoontjes aan om uw vragen etc… te kunnen beantwoorden. En om reserveringen aan te nemen etc… Lies en Mieke jullie zijn toppers!
Ook willen wij alle mensen die ons hebben geholpen door huisbezoekjes te doen. Mensen die vluchtbegeleider zijn geweest heel hartelijk bedanken voor hun hulp.
Ook alle mensen die geld hebben gedoneerd voor onze kerstactie Super Bedankt!!
En natuurlijk alle mensen die voor ons opvang gezin zijn, we kunnen niet zonder jullie. En dat waarderen wij enorm zonder jullie hadden we geen hondjes kunnen onder brengen omdat ze nog geen baasje hebben.
Kortom wij willen iedereen bedanken voor alle hulp die iedereen geboden heeft. Wij hebben een enorm druk jaar gehad en hopen dat jullie allen ons in het nieuwe jaar 2017 blijven volgen, bijstaan,
liken etc…
 
Wij wensen jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling en tot 2017!
 
Mvg,
MJM Dogs Foundation Team!
Tot volgend jaar!
sparkling trails of light drawing out the numbers 2017 in glowing light to welcome in the new yearvuurwerk-3 huisdieren_vuurwerk_geniet

Comments are closed

Translate »