Wat hebben wij een ontzettend goed jaar gehad met het plaatsen van honden en katten. Wij hebben in het jaar 2015:

167 honden geplaatst en 11 katten.
Dit is inclusief herplaatsers.

Gelukkig zijn er niet veel honden terug gekomen van een adoptie.
Maar een enkele dit afgelopen jaar. Dit is natuurlijk perfect maar het kan natuurlijk helemaal voorkomen worden. Door goed na te denken voordat je een hond aanschaft.

Er zitten nu nog 5 honden in de opvang die nog een baasje zoeken. Dit zijn Faya, Betty, Nicky, Lucy en Daisy. Wij hopen dat deze meiden allemaal het nieuwe jaar bericht krijgen dat ze een baasje hebben.

Ook de samenwerking met o.a. Diny uit Spanje die voor verschillende rescues naar ons toe bemiddeld gaat nogsteeds hartstikke goed. Daar is het resultaat ook wel naar.

Wij hebben ook dankzij heel veel mensen heel veel goederen, voer, en geld donaties naar Spanje en Griekenland kunnen sturen. Wij willen jullie allemaal bedanken voor het inzamelen en het doneren. Zonder jullie zijn wij nergens.

Ook met Katja uit Griekenland hebben wij nogsteeds een samenwerking. En ook zij is heel erg blij met de spullen en de donatie’s die zij heeft ontvangen voor alle honden die zij verzorgt totdat ze geadopteerd worden.

Wij Melinda, Marjolein en Joyce hebben dit jaar Femke toegevoegt aan ons Team. Wat zijn we blij met haar. Ze is niet alleen opvang voor MJM maar ook ondersteuning voor ons, femke neemt ook eventuele telefoontjes aan om uw vragen etc… te kunnen beantwoorden. En om reserveringen aan te nemen etc… Femke je bent een topper!

Ook willen wij alle mensen die ons hebben geholpen door huisbezoekjes te doen. Mensen die vluchtbegeleider zijn geweest heel hartelijk bedanken voor hun hulp.
Ook alle mensen die geld hebben gedoneerd voor hondjes die geopereerd moesten worden Super Bedankt!!

En natuurlijk alle mensen die voor ons opvang gezin zijn, we kunnen niet zonder jullie. En dat warderen wij enorm zonder jullie hadden we geen hondjes kunnen onder brengen omdat ze nog geen baasje hebben.

Kortom wij willen iedereen bedanken voor alle hulp die iedereen geboden heeft. Wij hebben een enorm druk jaar gehad en hopen dat jullie allen ons in het nieuwe jaar 2016 blijven volgen, bijstaan,
liken etc…

Mvg,
MJM Dogs Foundation Team!

Tot volgend jaar!

vuurwerkhond

Categories:

Comments are closed

Translate »